Online quiz

Jawel, op vrijdag 19 februari gaan we een online quiz houden voor iedereen die mee wil doen! 

Wat gaan we doen?

Via een YouTube livestream gaan we zorgen voor een paar uurtjes lering en vermaak. Twee quizmasters zullen u leiden door 8 vragen rondes! Deze variëren van kennis over het zwembad en zijn personeel, algemene vragen, sportvragen, Disney vragen, enz. Voor ieder wat wils dus en elke ronde hebben we voor de winnaar een klein prijsje.
Tevens gaan we ook nog doe-opdrachten doen, dus je hoeft niet heel de avond alleen maar te zitten, je moet soms (niet teveel) ook nog in beweging gaan komen.

Hoe werkt het? 

U krijgt van ons een link toegestuurd, die u toegang geeft tot de livestream. U hoeft niet bang te zijn dat u in beeld bent, want dat is niet het geval. Alleen de quizmasters zijn voor u in beeld!
Zorg wel dat u twee schermen bij de hand heeft. Eén waarop u de livestream ziet en nog een ander scherm waarop u de vragen straks moet beantwoorden. Hoe dat precies allemaal werkt, leggen we tijdens deze avond uiteraard precies uit.
We starten om 20.30 uur met een inloop, u kunt ons dan al zien en vanaf 21.00 uur starten we met de vragen rondes. Zorg dus dat u op tijd online bent om alles mee te maken. In het eerste half uur zullen we ook regelmatig uitleggen hoe alles werkt. We verwachten rond 22.00-22.30 uur klaar te zijn.

Hoe kan ik meedoen? 

U kunt u helemaal GRATIS aanmelden voor deze Online Quiz via de volgende link:

Aanmelden online quiz

U krijgt via de mail voordat de quiz begint de link van de livestream toegestuurd. U mag alleen meedoen, maar u mag ook met heel uw gezin meedoen uiteraard. We vragen wel u ook thuis aan de richtlijnen van de RIVM te houden. Voor het drankje en hapje moet u helaas zelf zorgen.
Wij hebben er al super veel zin in, dus we hopen dat we veel aanmeldingen krijgen. Hopelijk mogen we ook u vrijdagavond begroeten. Even weer wat anders van het personeel van zwembad Den Ekkerman.