Hoe mooi zou het zijn om heerlijk onbezorgd de pan uit te swingen in het zwembad?

Regelmatig organiseren we disco zwemmen voor de jeugd. In verband met alle Corona maatregelingen is dit helaas minder vaak mogelijk dan wat we gewend waren. Bekijk bij het reserveren of er op vrijdag- of zaterdagavond een tijdsblok staat. Indien dit het geval is, is het op die momenten swingen geblazen!
Het multifunctionele bad wordt dan omgetoverd naar een ware discotheek. De gordijnen gaan dicht, de lampen gaan uit en de discolampen gaan heerlijk op de beat van de muziek aan en uit!
Uiteraard draaien we ook nog echte top 40 muziek door de grote geluidsboxen. Heb je verzoeknummers? Geef het dan door aan één van de zweminstructeurs aan het bad. Zij kunnen een paar minuten later jouw favoriete nummer door de boxen laten klinken. Dus ben je niet bang om met je beentjes van de vloer (bodem) te gaan? Kom dan gezellig met je vrienden en vriendinnen op deze avond naar het zwembad.

Het is altijd feest als je bij de disco van City Sport Veldhoven bent geweest!
Ook ideaal om je verjaardagsfeestje op deze avond te vieren. Een georganiseerd feestje met frites is op deze avond helaas niet mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om een 12 badenkaart te kopen om goedkoper uit te zijn.

Voor alle bezorgde ouders. Op deze avonden zijn voldoende toezichthouders aanwezig!