Drie baden voor Jong en Oud

City Sport Veldhoven beschikt over 3 zwembaden waarin jong en oud zich uitstekend kan vermaken, en een grote horeca gelegenheid voor diverse doeleinden.

Wedstrijdbad

Dit is een professioneel 25 meter bad. De diepte van het bad loopt tot 2.00 meter. Het bad beschikt gedeeltelijk over een beweegbare bodem, waardoor we kunnen variëren in diepte tot 2.00 meter diep. Hierdoor is het uitermate geschikt voor verschillende vormen van banen zwemmen, recreatief zwemmen, spellen organiseren en beweeglessen geven.
Daarnaast is het wedstrijdbad een belangrijke thuishaven voor de wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en onderwaterhockeyers van zwemvereniging Njord.

 

 

Multifunctionele bad.

Het multifunctionele bad is een plek waar het hele gezin zich kan vermaken en waar veel verschillende activiteiten plaats kunnen vinden.
Regelmatig wordt er  discozwemmen georganiseerd voor de jeugd van 18.30 tot 21.00 uur. De verlichting van het bad gaat dan mee op de beat van de muziek, voor het echte disco effect. Het is ook bijzonder geschikt om te huren voor je (kinder) feest! Het hele bad voor jezelf en je feestje inclusief spelmateriaal en een zweminstructeur die fungeert als toezichthouder en DJ. Kijk voor de sfeerfoto’s van dit bad bij het kopje “kinderfeesten”.
Het bad heeft een volledig beweegbare bodem, die in twee gedeeltes nog gevarieerd kan worden. Het diepste punt ligt op 1.80 meter en de watertemperatuur is 29 graden. In dit bad worden ook beweeglessen gegeven voor volwassenen, ouderen, baby/peuter/kleuterlessen, zwemlessen en in de avonduren kan men hier de banen komen zwemmen.
Tevens is het bad ook bijzonder geschikt voor recreatief zwemmen. Tijdens deze uren zullen er ook meerdere spelmaterialen voor de kinderen in het bad liggen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Dit zal vooral op woensdag- en vrijdagmiddag zijn, in de weekenden en schoolvakanties.
Het bad heeft de afmeting van 20 x 10 meter.

 

Therapiebad

Het therapiebad wordt vooral gebruikt voor zwemlessen, beweeglessen en therapie zwemmen. De watertemperatuur is 30 graden en de afmetingen van het bad zijn 8 x 12 meter. Alle ramen kunnen geblindeerd worden, waardoor het een veilige en vertrouwde omgeving wordt voor verschillende doeleinden.
Dit bad zal tijdens recreatieve uren ook regelmatig geopend zijn om lekker in te spelen voor heel het gezin. Mede door het toevoegen van spelmateriaal is ook dit een prima bad om je een hele tijd in te vermaken met veel zwemplezier.

 

 

Horeca

City Sport Veldhoven beschikt over een grote horeca gelegenheid met een moderne, maar ook gezellige uitstraling. U kunt via de horeca op 2 van de 3 baden kijken vanwege de grote raampartijen. Voor een gezellig bakje koffie na een beweegles, een snel ontbijtje in de ochtend na het banen zwemmen of een lekker pilsje na een training in de avonduren, bent u van harte welkom!
Tevens is er in de horeca een mogelijkheid om een vergaderruimte af te huren voor uw vergadering of bijeenkomst. De hapjes en drankjes die u daarbij wenst kunt u van te voren kenbaar maken. Maar ook voor een (kinder)feestje zijn er diverse mogelijkheden. Van ranja met chips, een frietje of verjaardagstaart aan toe. Kortom: vraag bij de receptie naar meer informatie over deze mooie ruimte.