Hoe mooi zou het zijn als u op oudere leeftijd nog leert zwemmen?

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet voor iedereen is zwemmen weggelegd. Zo zijn sommige mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure; maar er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen. Vaak zijn dit mensen met een (buitenlandse) achtergrond waarbij water geen belangrijke rol speelde en er dus geen noodzaak was om goed te leren zwemmen.

Zwemlessen gaan volgen doet u niet voor anderen, maar juist voor u zelf, u investeert in uw eigen vaardigheden en kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassenen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen; maar ook om de oude zwemvaardigheden (op een veilige manier) weer te beheersen.

Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen; dus waar wacht u nog op? Schrijf u snel in, zodat ook u straks heerlijk de rest van uw leven kunt genieten van de voordelen van het water. Via de button op deze pagina kunt u zich aanmelden. 

Tijdens een zwemles voor volwassenen krijgt u les van een ervaren en gediplomeerde zweminstructeur. De zwemles telt maximaal 12 deelnemers per instructeur en wordt bijna altijd uitgevoerd in water waar u gewoon kunt gaan staan. Gaandeweg zult u steeds meer richting het diepe bad komen en komt het zwemdiploma steeds meer in zicht.

Van de zweminstructeur krijgt u, gedurende het zwemtraject, de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. U leert in eerste instantie drijven en de borst- en rugcrawl; waarna u verder gaat met het aanleren van de school- en rugslag. Daarnaast leert u ook nog eens extra basisvaardigheden zoals: te water gaan (springen of duiken), onder water zwemmen, draaien en survival. Met al deze vaardigheden zult u zeer zwemveilig worden en gaan genieten van een leven lang zwemmen.

Hoe gaat de inschrijving? 

Bij de volwassen zwemles werken we op basis van voorinschrijving. Als u zich heeft ingeschreven voor deze lessen, krijgt u inlogcodes van uw persoonlijke pagina. Hierna kunt u reserveren op welke dag/tijdstip u komt zwemmen. Dit dient u steeds weer voor elke les te doen. U ziet bij de reservering vanzelf op welke dagen en tijdstippen wij de zwemlessen verzorgen. U betaald dus ook steeds per les die u reserveert.

De zwemlessen duren 45 minuten en kosten hetzelfde als onze reguliere zwemlessen voor de kinderen. U kunt de prijs bekijken via de button tarieven.
Zijn de kosten voor de zwemles voor u te hoog? Dan kunt u wellicht deelnemen aan de “mee-doen voorziening” van de gemeente Veldhoven. Meer informatie hierover kunt u lezen via deze link: meedoen voorziening. 

 

Dagen en tijden:

  • 18.15-19.00 uur
  • 21.00-21.45 uur
  • 18.30-19.15 uur
New-Years-Challenge-2018-76-van-90a-300x146