Hoe mooi zou het zijn als uw kind van 4 jaar al kleine stappen maakt naar de zwemles?

 

Is uw kind 4 jaar? Dan kan het mee gaan doen met onze kleuterzwemlessen. 

Wat houden deze lessen in?
Vanaf deze leeftijd gaan de kinderen 1x per week 45 minuten zwemmen, met begeleiding van een ouder in het water. We gaan dan al beginnen met de grondbeginselen van het EasySwim diploma! De verschillende zwemslagen worden al beoefend. Op het moment dat uw kind vijf jaar is, stroomt hij/zij automatisch door naar onze reguliere zwemlessen. Het eerste gedeelte van de reguliere zwemlessen wordt hierbij overgeslagen omdat uw kind al over deze vaardigheden beschikt. Uw kind begint dus niet helemaal vooraan, maar stroomt op een hoger niveau de zwemlessen in.
Ook bij het kleuterzwemmen werken wij al met de Easy Swim zwemvesten, stuurkaarten en een leerlingvolgsysteem. Klik hier voor meer informatie daarover.
Heeft uw kind bij de baby/peuter zwemlessen mee gedaan, dan stroomt het automatisch door naar het kleuterzwemmen als u dit wilt. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden op welke dag en tijdstip uw kind in kan stromen.

Inschrijven kan via deze website of door te bellen naar onze klantenservice: 040-2535250. Hier kunt u ook terecht voor vragen over deze lessen.

kleuterzwemmen

Reguliere lestijden kleuterzwemmen.

 

Zaterdag

Zondag