Hoe mooi zou het zijn als wij een speciaal abonnement hebben voor iedereen die houdt van afwisseling tijdens het sporten?

Wilt u regelmatig bewegen en/of sporten? Wilt u geen vaste dagen of tijden, maar het liefst wanneer het u uitkomt? Wilt u meerdere keren per week aansluiten bij een beweegles? En wilt u daarnaast ook nog regelmatig banen komen zwemmen?

Dan bent u de ideale persoon voor onze beweegpas!

Format website

Een beweegpas koopt u per maand. Hier staat een vast bedrag voor en uw pas is dan een maand geldig. De tarieven kun je hier bekijken via de button op deze pagina. Na een maand is uw pas verlopen en kunt u hem de eerstvolgende keer dat u komt verlengen.

Met deze pas kunt u:

  • elke dag komen banen zwemmen
  • elke dag mee doen met een beweegles (zie het schema van de beweeglessen wanneer deze plaats vinden)
  • elke dag recreatief komen zwemmen

U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor een beweegles, met een beweegpas in de hand kunt u bij de receptie gewoon doorlopen (nadat wij deze gescand hebben uiteraard). Ideaal dus voor als u niet vast wilt zitten aan een lesgroep, maar wel meerdere keren per week wilt gaan sporten.

Mocht u nog meer informatie over deze mogelijkheid willen hebben, dan kunt u altijd bellen met onze klantenservice: 040-2535250.