Hoe mooi zou het zijn als u met heel het gezin veel zwemplezier heeft? 

City Sport Veldhoven is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen omdat onze baden erg overzichtelijk zijn. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het voor kinderen zonder A-diploma verplicht om zwemvleugels of een zwemvestje te dragen. Zij mogen ook niet in het (diepe) wedstrijdbad zwemmen. Zwembandjes kun je kopen bij de receptie van het zwembad.

 

Sfeervol spelen in het multifunctionele bad en therapie bad!

Deze baden lenen zich uitstekend voor een paar uurtjes zwemplezier voor u en uw gezin. Het water is lekker warm (29 en 30 graden) en we kunnen op verschillende manieren met onze verlichting het zwembad omtoveren naar de tijd van het jaar. Tevens kunnen we ook de bodem op diverse dieptes zetten. Voeg daar nog wat speelmatten, ballen, opduikringen, glijbaantje en een loopmat aan toe en u hebt weer een mooie sportieve tijdsbesteding!
Speciaal is het multifunctionele bad op verschillende vrijdagavonden wanneer de discolampen aangaan op de beat van de disco muziek.

 

Uw conditie verbeteren in het wedstrijdbad.
Ons officiële wedstrijdbad (25×17 meter) is uitermate geschikt om dagelijks of wekelijks uw banen in te zwemmen! Tevens kunnen we in de vakanties en/of weekenden voor de jeugd nog een supergave opblaasbare Wipe Out en loopmat in het water leggen. Ook hier dus volop zwemplezier voor jong en oud. In dit bad wordt er uiteraard ook getraind door zwemvereniging Njord. Tevens worden er in de weekenden vaak wedstrijden georganiseerd voor het wedstrijdzwemmen of waterpolo.

 

Gezond en actief bewegen in het water?

Onze Aqua Sportief beweeglessen in het water bieden u diverse mogelijkheden om op een leuke en actieve manier te bewegen in het water. Gezond voor lijf en leden, en gewoon leuk en gezellig want u doet het samen, in groepen tot maximaal 30 personen. Onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat u op een veilige manier en op de tonen van muziek uw conditie kan verbeteren, uw beweeglijkheid kan bevorderen, uw spieren versterken, maar ook nog gezellig u sociale contacten kan op doen. Kortom: veel variatie in de lessen voor jong en oud!

Wilt u iets doen aan uw conditie en uw spieren versterken? Kijk dan bij de verschillenden beweeglessen die we hebben en kom een keertje gratis mee proefdraaien.

 

Gezellige horeca. 

Nadat u moe maar voldaan het water uit komt, is het natuurlijk lekker om even wat te eten en/of drinken. Dit kan uitstekend in onze horeca gelegenheid. Ook hier wordt u op een zeer klantvriendelijke manier verwelkomt. Van vette hap tot aan een gezond ontbijt, onze horeca medewerkers staan voor u klaar. Wil je na de training nog even gezellig chillen met je teamgenoten onder het genot van een biertje? Ook dit is uiteraard mogelijk. Zo zie je dat er voor ieder wat wils is. Vanuit de horeca kun je overigens prima op alle baden kijken, waardoor je de zwemlessen of trainingen van je kind(eren) goed kunt volgen.

Format website
Format website
Format website
Format website
Format website