Hoe mooi zou het zijn als je al vanaf 3 maanden met veel plezier naar de zwemles kunt gaan? 

Bij City Sport Veldhoven kun je al zwemles volgen vanaf 3 maanden bij onze baby/peuterlessen! Eén keer per week gezellig met je vader of moeder lekker spetteren in het water en de grondbeginselen al leren kennen van de echte zwemslagen!
Na deze baby/peuterlessen kun je gelijk doorstromen naar het kleuterzwemmen, waar je al de echte zwemslagen leert. Van hieruit stroom je door naar de reguliere zwemlessen, meestal al op een hoger niveau dan de kinderen die dit voortraject niet hebben doorlopen.

De reguliere zwemlessen beginnen voor kinderen vanaf 5 jaar. Ons advies is dat u 1x per week gaat zwemmen, maar indien mogelijk kunt u ook 2x per week naar de zwemles komen. De lessen worden gegeven zonder ouders in het water. Bij het kleuterzwemmen gaan de ouders nog wel mee in het water, dit is voor kinderen van 4 jaar. Momenteel hebben we helaas een wachttijd van 6 – 10 maanden. Zorg dus dat u uw kind tijdig inschrijft voor de zwemles.

We leiden in City Sport Veldhoven op naar het internationale EasySwim diploma. Meer over dit diploma kunt u lezen in de volgende link: EasySwim diploma. We zorgen ervoor dat uw kind met veel plezier naar de zwemles zal gaan en dat hij/zij aan het eind van het traject zeer watervrij en vooral veilig is in het water. Let op: momenteel (juni 2022) hebben we een wachtlijst van ongeveer 6 maanden. Houdt hier dus rekening mee en schrijf je kind tijdig in. Dit heeft uiteraard te maken met de sluitingen tijdens Corona tijd.

Vanaf het kleuterzwemmen maken wij gebruik van de EasySwim Zwemvestjes. Zeer veilig voor u en uw kind en een methode waardoor uw kind nog sneller de zwemslagen onder de knie kan krijgen. Een veilige en vlotte lesmethode waarin met minimaal drijfvermogen, maximale resultaten worden behaald.
Via ons leerlingvolgsysteem kunt u online de vorderingen van uw kind in de gaten houden.