Veiligheid: aandachtspunt nummer 1!

Hoe mooi zou het zijn als u onbezorgd kunt zwemmen en genieten in ons zwembad? Zonder u zorgen te maken over de waterkwaliteit of het toezicht rond de zwembaden?
De veiligheid van onze bezoekers staat vanzelfsprekend heel hoog in ons vaandel. Daarom is er altijd toezicht aanwezig van gediplomeerde instructeurs en toezichthouders en nemen we geen risico met de veiligheid van onze gasten. Soms betekent dat wel eens dat we moeten ingrijpen als onze veelal jonge gasten zich iets te enthousiast gedragen. Voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben zijn zwembandjes of een zwemvestje verplicht. Deze zijn eventueel bij de receptie te koop en eventueel (tegen inlevering van legitimatie of lesdruppel) te leen bij de zweminstructeur bij het zwembad.

Vanwege de nieuwe zwem accommodatie kunnen we garanderen dat de kwaliteit van het zwemwater en de omgeving (lucht) van het hoogste niveau is en blijft. Dit is uiterst belangrijk in het kader van de veiligheid en hygiëne in onze 3 zwembaden. Dit zorgt voor een behaaglijke en comfortabele atmosfeer voor u als bezoeker.

Wist u trouwens dat de baden van City Sport Veldhoven geen chloorhoudende stoffen meer bevatten? Onze filterinstallatie maakt namelijk gebruik van een zout elektrolyse. Dat betekent dat het water met zouttabletten gezuiverd wordt en niet met chloor. Vanuit de overheid ben je wel verplicht om een kleine hoeveelheid chloor in het water te hebben. Alle zwembaden worden uit veiligheid overweging 3x per dag gemeten op de waterkwaliteit, temperatuur en helderheid.