De mensen achter het zwembad

Het team City Sport Veldhoven bestaat uit een enthousiaste groep mensen die het u graag naar de zin maken. Onze zweminstructeurs zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold zodat hun kennis van de nieuwste zwemtechnieken op peil blijft. Uiteraard beschikken zij allemaal over een diploma EHBO, BHV en zwemmend redden.

Trots zijn we op de grote kennis en ervaring van onze instructeurs op het gebied van kwalitatief goede zwemlessen. Onze kleuterlessen, waarbij de ouders gedurende het kleuterzwemmen mee het water in gaan, is door ons ontwikkeld en in de praktijk bewezen. Andere zwembaden in Nederland hebben deze methode inmiddels van ons overgenomen, omdat aangetoond is dat kinderen zich sneller thuis voelen in het water en dan uiteindelijk minder tijd nodig hebben om hun EasySwim Diploma te behalen. Tevens maken we ook gebruik van het EasySwim programma en de zwemvestjes die hierbij horen. We merken dat de kinderen hierdoor sneller de technieken onder de knie krijgen. Door met veel plezier de zwemlessen te geven, ervaren de kinderen onze zwemlessen dan ook meer als een zwemplezier les. Wat is er nu leuker dan een kind die met veel plezier naar de les gaat?

Wij vinden het erg belangrijk dat u als gewaardeerde bezoeker tevreden bent over onze dienstverlening. Heeft u klachten, opmerkingen of suggesties, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uw reacties kunnen ons helpen om onze dienstverlening voor u nog verder te verbeteren!

Wij stellen u graag voor aan de medewerkers van City Sport Veldhoven

Het kernteam

Minette Lommers

Manager.

Karin Eestermans

Hoofd algemene zaken.

Angela van den Bogaert

Hoofd beweeglessen en recreatie.

Maikel Berbers

Hoofd zwemzaken.

Beppie Faassen

Coördinator receptie

De zweminstructeurs en toezichthouders

Stephanie van Gemert

Zweminstructeur

Jaap Messcher

Zweminstructeur

Arend Bos

Zweminstructeur

Jessica Dirks

Zweminstructeur

Elly Beljon

Zweminstructeur

Sandra Vermelis

Zweminstructeur

Trudi van de Griendt

Zweminstructeur

Loek Gommers

Zweminstructeur

Zoë Halverkans

Zweminstructeur

Karin van Beijsterveldt

Zweminstructeur

Daan Kuijken

Toezichthouder, receptionist, horeca medewerker

Niels Everaert

Toezichthouder

Killian Wessels

Toezichthouder

Merijn Mansvelders

Toezichthouder

De receptionistes

Harriet Sibbes

Mieke Schijvenaars

Marjo Zonnevylle

De horeca medewerkers

Coleta Verwimp

Maartje Huijbregts