Paasactiviteiten

Ondanks dat we voor veel zwemonderdelen (zoals recreatief zwemmen, banen zwemmen, beweeglessen, baby/peuter/kleuter lessen, enz) nog gesloten zijn, willen we iedereen toch een actief Paasweekend bezorgen. Vandaar dat we een aantal activiteiten voor jullie hebben verzonnen.

Paas wandelspeurtocht

Wij hebben speciaal voor jullie een heerlijke wandeltocht uitgekozen. Deze wandeltocht is 4 kilometer lang via goede wegen en paden in Veldhoven. Via de volgende link kunt u de route zien: wandel route Veldhoven
Tijdens de wandeltocht moet je goed om je heen kijken. Er hangen namelijk diverse foto’s van Oki en Doki met een paasei aan bomen, takken, verkeersborden, enz. Verzamel alle letters die op de foto’s staan, dit zijn er in totaal 32, en schrijf ze op de goede volgorde op. Bij elke letter staat namelijk ook een cijfer. Je kunt dus op elk punt van de route beginnen. Volg vooral in de wijkgedeeltes goed de route op papier, hier hangen namelijk iets minder foto’s. Bij de Wagenmaker moet je een paadje door langs de garages (tip). Op het moment dat je de zin gevonden hebt, stuur je die op naar [email protected].
En wat is nu een speurtocht zonder prijs? Onder de goede inzendingen verloten wij 1x vrijkaartjes voor het hele gezin voor het zwembad. Als je na de gevonden zin ook nog een leuke reactie erbij zet, heb je meer kans op de prijs! De foto’s hangen van vrijdag 2 t/m vrijdag 9 april langs de route (hopelijk).

Paaskleurplaat

Print de kleurplaat uit en kleur deze in: Paas kleurplaat. Als je weer bij de zwemles komt kun je hem inleveren bij de receptie. Vanaf vandaag kun je hem eventueel ook bij de receptie meenemen. Als je nog niet naar de les mag komen, kun je hem ook digitaal opsturen naar [email protected] Wij hangen alle kleurplaten in de hal op, zodat iedereen jouw mooie kleurplaat kan zien.
Heb jij de aller, aller, aller, allermooiste kleurplaat gemaakt? Dan win jij een vrijkaartje om een keer heerlijk te komen spetteren in het zwembad als we de deuren weer open mogen doen!

Paas doe opdracht Oki en Doki.

Oki en Doki hebben weer een leuk filmpje gemaakt wat je natuurlijk kunt bekijken, maar misschien ook wel na kunt gaan doen/maken!  Klik op de volgende link : Oki en Doki en paaseieren en kijk hoe Oki en Doki alle paaseieren bij elkaar zoeken. Je kunt dit ook zelf met je gaan kinderen doen. Eerst even lekker knutselen en daarna eventueel verstoppen en de goede cijfers bij elkaar zoeken. Veel succes! Paaseieren met getallen (link naar de eieren die Oki en Doki hebben gebruikt)

Paas beweegles

Kijk ook nog even naar ons speciale Paas beweegfilmpje van deze week: beweeg mee met de Paashaas Het is echt een super leuke gevarieerde workout gegeven door onze Paashaas.
Uiteraard gaan jullie al deze activiteiten meedoen, dat wordt dan een zeer bewogen Paasweekend dit jaar! 😄
Wij hopen dat we jullie op deze manier verrast hebben met een paar leuke activiteiten en wensen jullie alvast hele fijne Paasdagen toe. Hopelijk tot snel allemaal!