Online borstcrawl techniek cursus

Tijdens de lock down in de wintermaanden hebben wij een online beginners cursus gegeven over de techniek van de borstcrawl. Wij zijn verheugd om nu te vermelden dat we hier een vervolg op gaan geven!

Wie, wat, waar, wanneer, hoe. 

  • de cursus is voor iedereen die zichzelf wil verbeteren in het zwemmen van een borstcrawl.
  • in de cursus gaan we in op de techniek van de borstcrawl. Als je weet waar je stuwvlakken (vaktaal) liggen en je begrijpt hoe je deze het beste kunt gebruiken, is dat straks ook in het water terug te zien. We gaan tijdens de cursus tevens in op veel gemaakte fouten en uiteraard de oplossingen hiervoor. Een must voor iedereen dus die zich wil verbeteren in de techniek (en dus ook de snelheid).
  • de cursus wordt online gegeven, je kunt deze dus vanuit je eigen woonkamer volgen! Makkelijker kunnen we het niet maken. 😊
  • de cursus wordt gegeven op donderdag 10 juni vanaf 19.30 uur. Het zal ongeveer 1,5 uur gaan duren. Dit hangt af van de interactie van de cursisten.
  • inschrijven voor de cursus kan via onderstaande button. Een dag voordat de cursus begint krijgt u een mailtje met de link naar de teams bijeenkomst. Vanaf 19.20 uur kunt u inloggen op de link en de cursus gaan volgen. De cursus is het beste te volgen via een laptop of computer. U hoeft niet in beeld als u dat niet wilt.