Zwemplezier Flits

Zwemplezier flits 7 (20-10-2021)

Vervallen 1,5 meter.

Het is al weer een aantal weken geleden dat de 1,5 meter op werd geheven. Dit betekent voor ons dat er niet meer gereserveerd hoeft te worden! Voor veel mensen is dit een opluchting. Het is nog wel mogelijk om te reserveren, maar het hoeft dus niet meer. Dit betekent wel dat iedereen zijn/haar druppel weer voor de les of het banen zwemmen mee moet nemen en dient te scannen bij de receptie. 
Op onze website staan alle openingstijden weer netjes op een rijtje: 
Klik op deze link voor de reguliere openingstijden: Openingstijden
Klik op deze link voor de afwijkende openingstijden: Afwijkende openingstijden
Klik op deze link voor de openingstijden tijdens de herfstvakantie: Herfstvakantie opening 25 t/m 31 oktober

Dan nog even een tip van ons: kijk NIET op google voor de openingstijden. Daar kunnen wij namelijk geen 3 baden apart vernoemen. Ga dus altijd naar onze website voor de actuele openingstijden.

Zwemlessen herfstvakantie.

Vanaf zaterdag 23 oktober hebben alle kinderen van de basisschool herfstvakantie. In deze vakantie gaan we weer extra zwemlessen verzorgen voor de kinderen van de reguliere zwemles. Via je persoonlijke pagina kun je een les inboeken voor deze vakantie, vanaf niveau blauw. Tip: mocht je nog inhaal tegoed hebben staan, gebruik deze dan voor de extra les in de vakantie!
De baby/peuter en kleuter zwemlessen gaan gewoon heel de herfstvakantie door. Om iedereen lekker fit en gezond te houden gaan ook heel veel beweeglessen gewoon door. Vraag bij je beweeginstructeur of je les door gaat of kijk even via het reserveer systeem welke lessen er ingepland staan.

Sjors Sportief. 

Wie kent het niet, Sjors Sportief? Voor de kinderen elk jaar weer een feest om met allerlei verschillende activiteiten mee te doen en kennis te maken met nieuwe sporten. Ook dit jaar doen wij uiteraard mee met Sjors Sportief. Alle kinderen van de basisschool krijgen een boekje mee waarin alle activiteiten staan. Op woensdag 10 november wordt de Kick Off bij ons in het recreatiebad gehouden. Iedereen die zich inschrijft via Bredeschool Veldhoven mag dan gratis komen disco zwemmen, mits je in het bezit bent van een zwemdiploma. En vol = vol, dus ben er snel bij! 
De activiteiten die wij organiseren voor Sjors Sportief zijn het zeemeermin zwemmen en EasySwim Fun lessen. Meer hierover kun je lezen in het boekje wat de kinderen mee naar huis krijgen. Een mooie gelegenheid om deze lessen helemaal gratis uit te proberen.

Nog meer informatie.  

Nieuwbouw City Sport Veldhoven.

Nog maar 5 weken en dan krijgen we de sleutel van het nieuwe zwembad! Het wordt nu toch wel heel spannend en het komt heel snel dichtbij. Op maandag 22 november is de sleuteloverdracht en dan mogen we het nieuwe zwembad gaan betreden. Dit betekent overigens niet dat we dan ook gelijk het zwembad  gaan gebruiken. Net als met een nieuw huis zal er eerst schoongemaakt moeten worden. Vervolgens gaan we per week met steeds meer activiteiten overstappen naar het nieuwe bad.
Momenteel zijn we met de firma die zorgt voor de water- en luchtbehandeling aan het bekijken hoe we dit het beste kunnen doen, zodat ook alle machines op de juiste manier afgesteld kunnen worden. Wat dit voor onze klanten inhoudt, zullen we via de mail nog gaan communiceren. Wij hebben er in ieder geval al super veel zin in!
Wat wel al duidelijk is, is dat we in de kerstvakantie afscheid gaan nemen van het oude bad. Het is de laatste vakantie dat iedereen nog in het bad kan zwemmen, van de glijbaan af kan sjezen, onder sproeiers kan staan, door de stroming meegenomen kan worden of in de draaikolk mee kan draaien. Vanaf maandag 10 januari zijn we volledig over naar het nieuwe zwembad.
Indien u al een kijkje wil nemen in het nieuwe zwembad, kunt u via deze link naar de rondleiding kijken die pas geleden op is genomen: Rondleiding City Sport Veldhoven

Rabo Clubsupport. 

Zoals jullie wellicht weten zijn we al heel het jaar bezig met geld inzamelen voor een mooi glijbaan achter onze huidige Aqua Zulu (“hondenbot” zoals wij hem noemen). Momenteel hebben we al heel wat geld bij elkaar gespaard, maar we hebben ons uiteindelijke doel nog niet gehaald, daarom vragen wij uw hulp!
Indien u lid bent van de Rabobank kunt u namelijk op ons stemmen! Het kost u helemaal niets, alleen 5 minuten van uw tijd. Ga naar Rabo Clubsupport  (klik op de link) en klik op “stem nu op jouw favoriete club”. In de zoekfunctie kunt u “zwembad Den Ekkerman” typen en vervolgens op ons stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we ontvangen van de Rabobank. Dat is toch altijd mooi mee genomen! U helpt er bovendien de jeugd van Veldhoven mee, want die kunnen dan in het nieuwe bad toch nog van een glijbaan af! Super leuk voor tijdens de vakanties, maar ook voor de kinderfeesten die we organiseren.
Hieronder op de foto ziet u de glijbaan zoals wij deze graag zouden willen hebben. Wij bedanken u alvast voor het stemmen. Bent u geen lid van de Rabobank, maar wilt u ons toch steunen? Dat kan door geld te doneren in het huisje bij de receptie.

Activiteiten herfstvakantie. 

Zoals hierboven al benoemd hebben we extra zwemlessen en gaan er ook veel andere lessen gewoon door, maar er is nog meer te beleven tijdens deze week.
Wat dacht u ervan om de herfstvakantie op zaterdag met een spetterende disco in te luiden?! Op zaterdag 23 oktober organiseren wij weer het discozwemmen van 18.30-21.00 uur.
Verder zijn we met het recreatiebad heel de vakantie open van 11.00-17.00 uur en op maandag- en dinsdagavond van 18.00-20.00 uur. We zullen dan ook voor extra spelmateriaal in het bad zorgen, zodat u zich nog beter kunt vermaken. Ook onze natte bar is weer geopend.
Elke middag van 13.30-17.00 uur is het sportbad geopend voor recreatief zwemmen. Tijdens deze uren leggen we dan onze Aqua Zulu (wipe out) en/of de loopmat in het water, zodat ook hier iedereen zich prima kan vermaken. Voor de banen zwemmers: het is verstandig om in de ochtend of avond uw banen te komen zwemmen. Op deze tijden houden we vooral rekening met de banen zwemmers, in de middag is het bad voor het recreatief zwemmen. We hopen op uw begrip.
Volop zwemplezier dus tijdens de herfstvakantie!