Op zoek naar jou!

Vandaag een heel bijzondere blog. Eigenlijk is het geen blog namelijk, maar meer een zoektocht naar een nieuwe medewerker. Ditmaal niet voor in het zwembad, maar voor onze nieuwe kantine.

Beschrijving.

Nog ongeveer 4 weken en dan krijgen we de sleutel van het nieuwe zwembad in sportcomplex City Sport Veldhoven. Ja, het gaat super snel nu! Waar we in het oude bad een kleine “natte bar” aan het bad hebben, is er in het nieuwe sportcomplex een veel grotere kantine. Aangezien het een stuk groter en professioneler is, zijn we naarstig op zoek naar iemand die dit gedeelte wil gaan beheren, een kantine beheerder/ster dus!
De kantine is met name bedoeld voor de bezoekers van het nieuwe zwembad, de leden van zwemvereniging Njord en de bezoekers van de aangrenzende, bestaande, gemeentelijke sporthal. Dit zijn veel verschillende sportverenigingen en eventueel bezoekers aan wedstrijden en evenementen.
De kantinebeheerder/-ster treedt in dienst van de Stichting City Sport Veldhoven. Hij/zij maakt, met een bestuurslid van genoemde stichting en een bestuurslid van zwemvereniging Njord, deel uit van de financiële commissie. Hij/zij is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de kantine, onderhoudt de contacten met leveranciers en beheerders van de sporthal.

Gevraagd wordt:

  • Affiniteit met sport;
  • Een flexibele instelling, gastvrij en sociaal vaardig;
  • In het bezit van de diploma’s Sociale Hygiëne en BHV of bereid om deze te halen (kosten worden gedekt door de stichting);
  • Bij voorkeur woonachtig in Veldhoven of omgeving;
  • Ervaring in de horeca is een pré.

Geboden wordt:

  • Salaris tussen € 2.290,92 en € 2.884,10 (schaal 6) exclusief 8% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP);
  • 190 vakantie-uren per jaar bij een 38-urige werkweek;
  • Gratis zwemmen voor het gezin (thuiswonende kinderen).

Mocht je belangstelling hebben in deze functie, dan kun je tot en met zondag 28 november a.s. reageren naar e-mail: [email protected] en/of contact opnemen met Minette Lommers, directeur van City Sport Veldhoven, via tel: 040-253 52 50. We zullen vanaf begin december starten met de gesprekken.
Je komt terecht in een leuk team. Een team waarin we voor elkaar klaar staan en met elkaar meeleven. Waarin flexibiliteit, collegialiteit, communicatie en positiviteit kernwaarden zijn. We zullen deze waarden dan ook zeker meenemen naar het nieuwe zwembad. Wacht dus niet langer en stuur ons een motivatie brief met een C.V.
We hopen je dan in december te mogen begroeten bij het gesprek.