Route naar City Sport Veldhoven

Vanaf maandag 10 januari is alles verhuisd naar City Sport Veldhoven.

Nadat we op 22 november de sleutel van het nieuwe pand hebben gekregen en we gefaseerd met verschillende activiteiten in het nieuwe bad zijn begonnen is het nu dan echt zover! Vanaf maandag 10 januari zijn alle activiteiten alleen nog maar in City Sport Veldhoven. Uiteraard met in achtneming van de Corona maatregelen zoals ze op dat moment gelden.

Route naar City Sport Veldhoven.

De ingang van City Sport Veldhoven bevindt zich achter het oude bad. Met de fiets kunt u er komen via de Bussels. Komt u met de auto dan moet u parkeren zoals u gewend bent en via het fietspad om het oude gebouw heen lopen (goed voor de beweging ook). Parkeren bij de ingang van het nieuwe zwembad is alleen toegestaan voor vergunninghouders en houders van een invalidekaart. Wij benadrukken dat u kans loopt op een parkeerboete als u toch daar de auto gaat parkeren! Nadat het oude zwembad is gesloopt zal er weer een kortere route mogelijk zijn naar de ingang. Tot die tijd willen wij de bewoners van de buurt rondom het zwembad niet tot last zijn, wij hopen dat u daar begrip voor heeft en even de benenwagen neemt.

Hieronder ziet u op de plattegrond de meest logische looproute vanaf de ingang van zwembad Den Ekkerman. U kunt natuurlijk ook via de andere kant om het gebouw heen lopen.