Fibby probeer ochtend

Als eerste zwembad in de regio nodigt City Sport Veldhoven ouders uit om hun kinderen (2+) te leren zelfredzaam te worden met Nederlandse zwem-uitvinding Fibby. Samen oefenen ze spelenderwijs met hun kinderen op de kant te komen na een val in het water met behulp van Fibby. Een gecertificeerd ‘kantel’ zwemhulpmiddel met leer-app voor ouders. Geïnteresseerden kunnen het op zondag 5 februari van 10.00-11.00 uur  uitproberen.

Wij nodigen gezinnen uit om eerder te beginnen met zwemmen. Hoewel kinderen vanaf 5 jaar echt leerrijp zijn voor zwemles, kunnen ze op hun tweede wel al leren zichzelf te redden.
Uitgedaagd door spel en met  Fibby op de rug gaan jonge kinderen van onwennig en gespannen in het water, naar zelfverzekerd weer op de kant klauteren na een sprong in het diepe. Uiteindelijk zelfs zónder Fibby. Bij City Sport Veldhoven kunnen alle ouders nu met Fibby blijven oefenen. Zo blijven ouders ontwikkeling stimuleren, neemt de zelfredzaamheid op jonge leeftijd toe en kunnen ze later met voorsprong op zwemles. 

Geïnteresseerde ouders zijn samen met hun kind van harte welkom op zondag 5 februari vanaf 10.00-11.00 om  kennis te maken met Fibby. Op die dag begeleiden ervaren Fibby trainers ouders in het gebruik van het zwemhulpmiddel en de bijhorende zelfredzaamheid methodiek. Vanwege de verwachte hoge animo en een beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk via reserveren Fibby ochtend

U reserveert voor uzelf en voor 1 kind (dat is 1 reservering). Kinderen en ouders die bij ons op de baby/peuter/kleuter lessen zitten mogen gratis deelnemen. Indien u niet deelneemt aan deze lessen betaalt de ouder €6,50 bij de receptie en mag uw kind gratis binnen!

Als je nog geen zwemles kunt aanbieden vanwege de lange wachtlijsten (een erfenis van Corona) vinden wij dat we moeten stimuleren dat ouders en kinderen samen de eerste stap naar zelfredzaamheid zetten. Kinderen van twee jaar oud kunnen al veel meer in het water dan veel ouders denken. Met Fibby en de bijbehorende zelfredzaamheidsmethodiek kunnen ouders dit nu samen, spelenderwijs doen.
Samen kunnen we ervoor zorgen dat de verdrinkingsgevallen in Nederland minder gaan worden. Doet u met ons mee? Dan zien we u op zondag 5 februari.