80-90’s Disco!

You and me, sailing home, through the barricades, just can’t get enough, Africa, total eclips of the heart, the final countdown.

Je kunt er bijna een zin van maken als je wat kleine woordjes toevoegd, maar ze zitten zeker in ons collectief geheugen. Zomaar wat titelsongs uit de jaren 80 en 90! Ze gaan zeker allemaal terug komen tijdens onze 80’s en 90’s disco! Lekker swingen op de klanken van de muziek, eerst in het water en daarna nog in onze mooie horecagelegenheid! Dat wil jij toch zeker ook?

Voor wie is de disco bedoeld? 

Voor iedereen vanaf 25 jaar. Het is dus een disco voor volwassenen en niet voor kinderen op deze avond! Schaam je niet en ga lekker nog een keertje uit je bol op de muziek van je jeugd.

Wanneer en hoe laat? 

De disco wordt gehouden op zaterdag 4 maart van 20.00-22.00 uur in het water. Na 22.00 uur ga je omkleden en nog even heerlijk aan de bar nagenieten van je sportieve uitje in het water. Maar ook hier mogen de beentje van de vloer en zal door de luidsprekers muziek uit de jaren 80 en 90 te horen zijn. Klets dus nog even lekker bij met je vrienden en vriendinnen onder het genot van een drankje en hapje.

Wat kost het? 

Deze avond kost €18,00. Dit is inclusief een welkomstdrankje bij binnenkomst, een DJ die jullie aan het bad gaat vermaken, de entree van het zwembad uiteraard, 1 drankje en nog wat hapjes in de horeca na het zwemmen.

Aanmelden? 

Wij willen graag van te voren weten hoeveel personen op deze dag afkomen i.v.m. het toezicht (en dus de veiligheid) aan het zwembad. Je dient dus vooraf te reserveren (en gelijk betalen) via deze link: 80-90 Party

We zeggen: you’re a friend of  mine, Rosanna, sailing home, my favourite waste of time, the winner takes it all! Tot zaterdag 4 maart.