Veldhoven Gezond

Van 25 maart t/m 22 april wordt Veldhoven Gezond weer georganiseerd! De goede voornemens van nieuwjaar zijn al weer bijna vergeten, dus tijd om deze weer even een boost te gaan geven!  Vier weken lang staat Veldhoven helemaal in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging. Hier zit dus vast iets tussen waar jij mee aan de gang kunt gaan om jezelf gezonder en fitter te voelen. Als afsluiter wordt het bruisende Healthy Fest festival op 22 april  georganiseerd! Ben jij erbij? City Sport Veldhoven uiteraard wel! Wij hebben in deze weken speciaal voor jou verschillende activiteiten op het programma staan.

Gezondheid is meer dan een fit lichaam. Als je beter in je vel zit, heb je minder last van stress, is je weerstand beter en slaap je dieper. Ontspanning, zingeving en fijne contacten zijn ook belangrijk om je prettig te voelen. Bij het zwembad gaan we vooral werken aan een fit en gezond lichaam door inspanning te leveren in en tegen het water.

Kilometer challenge. 

In de maand april houden wij weer een kilometer challenge in het wedstrijdbad en multifunctionele bad!

Wat houdt dit in:

  • Start maandag 3 april 2023 einde zondag 30 april 2023
  • Iedere keer dat je zwemt tel je de banen (meters) die je zwemt
  • Dit geef je door aan de instructeur die aan het bad staat
  • Deze noteert dit op het formulier
  • Aan het einde van de maand (de laatste keer dat je die maand komt zwemmen) bekijken we hoeveel meters je hebt gezwommen.
  • We hebben verschillende medailles voor 10, 20, 30 en 40 kilometer. Indien je 5 kilometer in deze maand hebt gezwommen krijg je een mooie oorkonde.

Deelnemen kost alleen de entreeprijs, dus als je altijd al bij ons banen komt zwemmen, kost het je verder niets extra’s. Je kunt je vanaf maandag 3 april aanmelden aan het bad bij de instructeur die toezicht houdt. Dus wij zeggen: allemaal meedoen met deze challenge! Daag jezelf uit en probeer eens net wat meer banen te zwemmen als je er bent of nog een dagje extra te komen. Veel succes allemaal.

Interesse in een kortingskaart?
Kijk bij onze tarieven voor de mogelijkheden:
Tarieven

Gratis Beweeglessen. 

In de periode van Veldhoven Gezond bieden we elke week een gratis beweegles aan. Vind je banen zwemmen saai en niets voor jou, doe dan eens een keertje mee met één van deze lessen! De bodem staat op een diepte waarop iedereen kan staan, dus dat kan het probleem niet zijn. Voor de rest zal onze enthousiast instructeur jullie op het ritme van de muziek motiveren om net even dat stapje extra te doen. Op deze manier kom je moe maar vooral ook voldaan uit het water. De dagen en tijden waarop je de gratis les kunt volgen zijn:

Maandag avond 27 maart 2023 Aqua Power 21.15 tot 22.00 uur

Maandag ochtend 3 april 2023 Aqua fit 12.00 tot 12.30 uur

Donderdag avond 13 april 2023 Aqua Move 18.30 tot 19.15 uur

Vrijdag ochtend 21 april 2023 Aqua fit 10.00 tot 10.30 uur

 

Wij wensen iedereen in deze weken heel veel zwemplezier toe.