Zwem4daagse 2023: 21 t/m 25 augustus

Van 21 t/m 25  augustus is het weer zover: de zwem4daagse bij City Sport Veldhoven!

Het begin is gemaakt, dit jaar staat de zwem4daagse in het teken van een Beach Party! 

Hoe gaan we het doen?

Via de button (inschrijven zwem4daagse) op deze pagina kun je je inschrijven. Op het moment dat je betaald hebt (dit gaat via Ideal bij de inschrijving) krijg je van ons een bevestiging dat je in bent geschreven en betaald hebt. Dan ben je dus definitief ingeschreven!

Op de eerste dag dat je komt zwemmen krijg je bij de receptie van het zwembad je deelname kaartje. Op vertoon van deze kaart kun je heel de week komen zwemmen. Laat wel de kaart altijd even zien bij de receptie!

Hoeveel meters moet je zwemmen? 

– kinderen t/m 10 jaar 250 meter (= 10 banen). Je kan ook kiezen voor de stormbaan, dit is elk jaar weer een feest voor de kinderen en goed voor de zwemvaardigheid. Deze ligt in het multifunctionele bad. In dat bad mag je ook je banen zwemmen, je dient dan 13 banen te zwemmen (het bad is namelijk iets korter dan het wedstrijdbad.
– kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen 500 meter (=20 banen). Of 25 banen in het multifunctionele bad.

Wat moet je nog meer weten? 

De kosten voor de zwem4daagse bedragen €17,50 indien je voor 21 augustus betaald. Vanaf 21 augustus kun je alleen maar aan de receptie betalen en is het bedrag €19,00. Voor dit bedrag mag je heel de week komen zwemmen. En…. voor dit bedrag krijg je op het einde ook nog een super gave medaille! Afhankelijk van het aantal keren dat je mee hebt gedaan, krijg je een bronzen, zilveren of gouden medaille (of met het volgende cijfer erop).
Op de eerste dag krijg je bij de receptie je deelnemerskaart. Deze neem je elke dag mee en laat je afstempelen nadat je hebt gezwommen.
Het is een zwem4daagse, maar jullie mogen ook dit jaar er 5 dagen over doen. Je hebt dus altijd 1 dag die je over kunt slaan, gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Dit jaar gaan we 2x per dag spellen organiseren in het kader van “De Alleskunner”. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen. Indien je de dag winnaar wordt, mag je op vrijdagmiddag mee doen aan de grote FINALE! Doe dus gezellig mee, want je kunt hiermee een grote beker en een 12-badenkaart mee winnen! Hop tjop, wij weten wel wat we zouden doen …

Sponsoren.

We zijn hard aan het sparen voor hele leuke discoschijven voor de zwemlessen en beweeglessen. Ze zijn zoals je leest multifunctioneel inzetbaar. Hoe leuk is het als we met deze zwem4daagse genoeg geld (€500,00) bij elkaar krijgen om 10 van deze schijven aan te schaffen?!

DCIM101GOPROGOPR3463.JPG

Wat zou je kunnen doen?

  • Vraag je vader, moeder, opa, oma, oom, tante of andere bekenden of ze je per dag of misschien wel per baantje geld willen sponsoren. Bijvoorbeeld: sponsor mij voor elke dag dat ik zwem voor €1,00, dan heb je aan het einde van de week €4,00 opgehaald. Het mag ook voor minder geld natuurlijk of voor meer. We zijn met alles blij.
  • Stimuleer je vriendjes en vriendinnetjes om ook mee te doen met de zwem4daagse. Het zwembad sponsort namelijk per deelnemer ook €0,50. Hoe meer deelnemers, hoe meer geld dit opbrengt!
  • Tijdens de zwem4daagse kun je grabbelen in een grabbelton voor €1,- Het geld wat we hiermee ophalen gaat ook rechtstreeks naar de disco schijven.
  • Ook kun je koekjes kopen voor een klein bedrag. Deze zijn door het personeel met veel liefde en plezier gebakken. Het geld wat we hiermee ophalen gaat naar disco schijven en jij kan lekker smullen van de heerlijke koekjes!
  • Misschien heb je zelf nog een idee om geld op te halen, dat mag natuurlijk ook altijd.

Het geld wat je met de sponsoring ophaalt kun je in een envelop afgeven bij de receptie van het zwembad. Hopelijk kunnen we dan snel bij de zwemlessen aan de slag met deze mooie disco schijven!