Bijna vakantie

 Deze week heb ik het al vaak voorbij zien en horen komen: nog even bikkelen, de laatste loodjes, ik zal blij zijn als ik vakantie heb. Is het dan raar om te zeggen dat ik daar momenteel helemaal geen last van heb …?  

Natuurlijk vind ik het ook fijn als ik over een paar weken vakantie heb. En ja, we hebben zeker ook weer een druk jaar en een paar drukke laatste weken achter de rug. Er zijn al een aantal collega’s met vakantie geweest, waardoor er extra ingevallen moest worden. Dat is weer voorbij, dus die drukte telt momenteel niet meer mee. 😅 

De collega’s die al terug zijn van vakantie zijn weer opgeladen en lopen vrolijk rond. De collega’s die nog moeten gaan zijn zich al aan het verheugen op de vakantie en aan het dagdromen wat ze allemaal gaan doen. Daar worden ze over het algemeen alleen maar vrolijker van, dus de sfeer in het zwembad is eigenlijk zo voor de vakantieperiode prima.

Volgende week zijn de laatste zwemlessen, en daar gaan we een leuk feestje van maken  met de kinderen. Eén ouder mag dan meekomen naar de zwemles en ook mee zwemmen. We bouwen elk zwembad om tot een leuk speelparadijs met onze wipe out onderdelen, waarbij uiteraard ook aandacht wordt besteed aan de verschillende zwemtechnieken, maar het is dan toch net anders. De zweminstructeurs zullen met liefde en plezier voorgaan op de verschillende wipe out onderdelen!
Tijdens de zomervakantie zijn er overigens nog wel extra zwemlessen te volgen, het is niet zo dat we helemaal niets meer doen. 

De beweeglessen gaan in de vakantie voor een heel groot gedeelte gewoon door en worden gegeven door de collega’s die al met vakantie zijn geweest. Ook daar heb ik dus geen zorgen over en vind ik het alleen maar fijn dat we er voor deze mensen heel de vakantie zijn. Dus voor hen geen 6 weken waarbij alle activiteiten uitvallen en de rest van de familie met vakantie is.

Kortom: ik ga met een goed gevoel richting mijn vakantie. De roosters zijn klaar, de openingstijden zijn bekend, de werkzaamheden zijn goed verdeeld en de klanten hebben allemaal mailing gekregen over wat er wel of niet doorgaat. Nog een paar weken ontspannen werken dus om uitgerust aan mijn vakantie te beginnen. Langs deze weg wil ik iedereen alvast een fijne vakantie toewensen. Geniet er lekker van en allemaal gezond weer terug, zodat jullie weer vaak bij ons kunnen komen zwemmen of lessen.