Rabo Clubsupport

Elk jaar geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen zij ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want zij geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.

Net als voorgaande jaren heeft City Sport Veldhoven zich ook dit jaar aangemeld om mee te doen met deze actie. Goed nieuws, ons voorstel is door de Rabobank goed gekeurd en van 4 t/m 26 september kun je dus ook op ons gaan stemmen! Dit jaar sparen we voor 10 mooi disco schijven die in Eindhoven ontwikkelt worden. Deze kunnen we heel goed bij de zwemlessen gebruiken, maar ook bij de beweeglessen. Ze kunnen op de bodem worden gebruikt, maar ook op de kant. Ze hebben verschillende standen en als je ze aantikt met je hand veranderen ze van kleur. Hoe leuk is het als kind om naar de bodem te duiken, op de schijf te klikken en te zien dat hij van kleur verandert? Wij zijn al super enthousiast over dit nieuwe innoverende product!

Hoe kun je stemmen? 

Je kunt alleen stemmen als je lid bent van de Rabobank. Je gaat dan naar de Rabo app of naar Rabobank.nl/clubsupport. Je zoekt dan “City Sport Veldhoven” op en je stemt dan vervolgens op ons.

Wat moet ik daarvoor betalen? 

Helemaal niets! Het kost je alleen even een minuutje van je tijd, maar voor de rest hoef je niets te betalen. Ga dus snel naar de app of de website en stem op City Sport Veldhoven. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we krijgen van de Rabobank en dit heeft ons al een paar jaar mooie bedragen opgeleverd.

Namens alle kinderen en beweeglessers van City Sport Veldhoven bedankt.