Wat een mooie week

Het zit er weer op, de zomervakantie. Vanaf deze week is het weer vol gas vooruit om ervoor te zorgen dat iedereen lekker gezond en fit blijft, dat de kinderen watergewend worden en nog belangrijker hun zwemdiploma behalen! Kortom: terug in ons “normale” ritme.

Zonder alle andere zomerweken tekort te doen, was de laatste week van de vakantie bij ons weer een geweldig feestje. Traditiegetrouw vindt dan de zwem4daagse plaats en dit jaar hebben maar liefst 333 fanatiekelingen hieraan meegedaan. Buiten het banenzwemmen om ligt in de middag onze wipe out in het water en kan er ook in het multifunctionele- en therapiebad gespeeld en gezwommen worden. Dus een combinatie tussen het noodzakelijke en het leuke. Uiteraard konden ook dit jaar de kinderen de banen zwemmen via een obstakelbaan, waar dan ook dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Als extra hadden we dit jaar De Alleskunner georganiseerd met allerlei gekke, leuke en uitdagende spellen. Al vanaf dag 1 is dit gaan leven en het werd alleen maar fanatieker richting de finaledag. Met veel toeschouwers op de tribune streden uiteindelijk 6 kinderen voor de titel. Na een zeer spannende strijd met diverse spellen konden we uiteindelijk De Alleskunner van CSV 2023 huldigen. Aan de reacties van de kinderen te horen, moeten we volgend jaar zoiets zeker weer herhalen. Ze hadden het elke middag enorm naar hun zin. Wij hebben ondertussen het thema al bepaald en met die spellen gaat het helemaal goed komen volgend jaar. Het thema gaat namelijk “million dollar island” worden. We gaan dan  spellen bedenken waarbij de kinderen bandjes kunnen verdienen. Op de laatste dag kunnen deze dan door middel van een spel in worden geleverd voor iets leuks, maar pas op voor de bom!

Sponsoring.

Tijdens de zwem4daagse kon iedereen ons op verschillende manier sponsoren en we hebben dan ook al aardig wat geld opgehaald. Van dit geld gaan we multifunctionele disco schijven kopen die zowel onder water als op de kant gebruikt kunnen worden. Zeer leuk voor de zwemlessen, maar ook voor de beweeglessen. We gaan nog even door met deze sponsoring overigens. Volgende week start de Rabo Clubsupport actie en daar kun je dan ook je stem op ons uitbrengen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer sponsorgeld wij vanuit de Rabobank verdienen. Ben je lid van de Rabobank, ga volgende week naar www.raboclubsupport.nl en stem op City Sport Veldhoven. Volgende week kun je ook nog een gokje wagen bij het zwembad voor €1,00 en leuke prijzen winnen. Hopelijk hebben we dan eind september genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om 10 schijven te kopen om de zwemlessen hiermee te verrijken. Alvast bedankt voor uw support!

P.s.: je kunt ook nog vrijwillig doneren via de QR-code hieronder bij Oki en Doki die een foto van de disco schijven vasthouden. 😊

Promo (11)