De pet

“Bij jullie vakantiepakket zit een pet van City Sport Veldhoven. Ik zou het heel leuk vinden als jullie tijdens je vakantie een foto maken met de pet en deze dan naar mij toe sturen. Aan het einde van de vakantie maak ik hier een filmpje van. Onze klanten kunnen dan zien waar wij in de zomer hebben uitgehangen”. Aldus mijn woorden voor de zomervakantie.

Daar ging mijn pet dan, mee in de koffer op vakantie. Hij heeft in de trein gezeten, in de auto, de bus, een gondel, op een step, een mountainbike, maar vooral ook in mijn rugzak en uiteraard vaak op mijn hoofd. Het grappige is dat je op een andere manier gaat kijken met je pet en opdracht. Ik zag bij elk mooi gebouw, voertuig, natuurstukje, berg, uitzicht het “perfecte plaatje” voor me met mij en mijn pet! Ik heb dan ook op al deze momenten voor de zekerheid maar een foto genomen, want je weet niet wat je de rest van de vakantie nog tegen gaat komen natuurlijk! Mijn gezin onderging dit in het begin met berusting, daarna zochten ze mee en vonden ze ook mooie plekjes voor mijn pet en uiteindelijk werden ze er ook moe(deloos) van. Met alleen de foto’s van mijn pet had ik al een hele reportage kunnen maken. 😅

Gelukkig was ik niet de enige van het personeel die er mee bezig was. Ik heb van best veel collega’s een foto teruggekregen. Het was uiteraard geen verplichting. Ik vond het overigens wel heel leuk om alle verschillende foto’s te krijgen. Dan weet je ook eens wat je collega’s op vakantie uitspoken. Sommigen waren al met vakantie geweest en een paar gaan na deze week nog weg. Niet iedereen heeft dus een foto gemaakt op een vakantiestekje. Dat wil niet zeggen dat ze niet creatief geweest zijn! Er zitten superleuke foto’s tussen.

De laatste foto in deze reportage is een foto waar verder niemand tegenop kan, maar die ook een lange voorbereidingstijd nodig heeft gehad. We hadden geen prijs voor de mooiste foto (wellicht iets om volgend jaar eens over na te denken), maar dan had deze met grote voorsprong gewonnen! Aangezien de jury niet mee mag dingen naar de prijzen, is het dus geen foto geworden van mij die je als laatste te zien krijgt. Van wie dan wel? Klik maar snel op het filmpje, dan zie je het gelijk! Uiteraard zijn alle andere foto’s ook bijzonder en mooi, waarvoor dank aan al mijn collega’s. Hopelijk krijgen jullie een beetje een idee waar wij in Europa allemaal gezeten hebben. We kunnen er weer tegenaan na deze weken waarin we veel vitamine Z tot ons hebben genomen. Tot snel dus bij ons in het zwembad.