Bootcamp zaterdag 21 oktober

Bereid je voor om je lichaam te vormen als nooit tevoren!

Sta jezelf toe om je voor te stellen: Een krachtiger, gezonder en zelfverzekerder versie van jezelf. Dit is wat onze bootcamp, zowel op het land als in het verfrissende water, voor jou kan betekenen. We dagen je uit om de sprong te wagen en deel te nemen aan een fitnesservaring die je leven zal veranderen.

Waarom zou je meedoen? Hier zijn vijf overtuigende redenen:

  1. Shape Your Body: Onze bootcamp is ontworpen om je lichaam te trainen. Met een mix van kracht- en uithoudingsoefeningen zul je merken hoe je spieren strakker worden en je zelfvertrouwen groeit. Binnen en buiten het water zul je resultaten zien.
  2. Verfrissende Variatie: We combineren land- en watertraining om je een gevarieerde en boeiende workout te bieden. Of je nu liever op het droge traint of de uitdaging van het water opzoekt, onze bootcamp heeft voor elk wat wils.
  3. Gemeenschap: Sluit je aan bij een gemotiveerde en ondersteunende gemeenschap van medetrainees. Samen moedigen we elkaar aan om onze doelen te bereiken. Deel je successen, overwin uitdagingen en groei samen met ons.
  4. Gezondheid en Welzijn: Niet alleen zul je je lichaam trainen, maar je zult ook werken aan je algehele gezondheid en welzijn. Onze bootcamp helpt je stress te verminderen, je energie te verhogen en je geest scherp te houden.
  5. Plezier: Het draait niet alleen om hard werken; het gaat ook om plezier hebben! Deze bootcampsessie is boeiend, opwindend en een geweldige manier om je dag fit door te komen.

Waar wacht je nog op?

Doe mee met onze bootcamp en begin aan je reis naar een sterker, gezonder en zelfverzekerder jij. Shape your body en shape your future!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat er mogelijk is wanneer je jezelf uitdaagt. Samen zullen we ongekende hoogten bereiken. Let’s make waves!  Inschrijven kan via deze link:  inschrijving bootcamp 21 oktober

Je kunt ook de blauwe inschrijfbalk bovenaan de pagina gebruiken om in te schrijven.

Praktische informatie. 

De bootcamp wordt gehouden op zaterdag 21 oktober van 14.00-16.00 uur. We zullen eerst 45 minuten buiten op het grasveld voor City Sport Veldhoven aan de gang gaan. Hierna is er tijd om jezelf om te kleden en wordt je in het water verwacht om nog wat zweetdruppels achter te laten.

Leeftijd: minimaal 16 jaar.
Kosten: €15,00 (deze betaal je gelijk bij de inschrijving).
Aanwezig: uiterlijk jezelf melden om 13.45 uur bij de receptie van het zwembad.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via [email protected] of bellen naar:  040-2535250.