Glow in the Dark, Rondje Brabant 6 januari

Op zaterdag 6 januari is het weer zover! We hebben een heel leuke New Years Challenge bedacht: Rondje Brabant met Glow in the Dark disco. Deze wordt georganiseerd van 18.00-21.00 uur en is voor jong en oud. Een activiteit dus voor heel het gezin!

Rondje Brabant.

Heel de avond zal in het teken staan van een Rondje Brabant. We gaan zwemmen van Veldhoven richting Eindhoven, vervolgens naar Den Bosch, Breda en Tilburg om weer terug te komen in Veldhoven.
Om deze plaatsen te bereiken kun je kiezen uit de volgende variaties:

  • 50 x 50 meter (na elke 10x een stempel halen)
  • 25 x 50 meter (na elke 5x een stempel halen).
  • 10 x 50 meter (na elke 2x een stempel halen).
  • Kinderen: na 5 x de hindernisbaan een stempel halen.
  • Kinderen: na 2x de hindernisbaan een stempel halen.

Zoals hierboven is te lezen haal je steeds een stempel voor op je stempelkaart (bij elke plaats). Vervolgens ga je door naar de volgende plaats, totdat je alle 5 de plaatsen bereikt hebt. Degenen die voor de 50 meters gaan zwemmen in het wedstrijdbad, de hindernisbaan ligt in het multifunctionele bad. Ook kinderen mogen uiteraard in het wedstrijdbad zwemmen als zij dat leuker vinden.

Je kunt heel de afstand gelijk achter elkaar doorzwemmen, maar wij zorgen ook bij elke plaats voor een rustpauze indien je deze nodig hebt. Er is dan wat te eten en te drinken (bij de prijs inbegrepen). Hiervoor moet je wel even uit het water stappen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Glow in the dark.

Voor de sfeer houden we in het multifunctionele bad een Glow in the Dark disco! De disco lampen en -muziek staan aan en er zullen ook veel glow in the dark accenten in het bad komen. Uiteraard mag je zelf ook glow in the dark sticks of armbanden meenemen voor nog meer sfeer.

Meer informatie.

Wilt u meer informatie over dit evenement, dan kunt u mailen naar: [email protected] of bellen naar: 040-2535250.

Wilt u zich inschrijven, dan kan dat via de volgende link: Inschrijven Rondje Brabant of via de button hierboven. Let op! Je dient per persoon in te schrijven, je kunt dit niet voor heel de familie tegelijk doen.

De kosten voor het evenement bedragen €15,00 p.p. Deze dienen gelijk bij de inschrijving te worden voldaan. Dit bedrag is inclusief: entree, disco glow in the dark, gebruik van beide baden, hapjes en drankjes bij elke plaats die je aan doet (dus 5x), gezelligheid.

Wij wensen jullie alvast veel succes met de voorbereiding en ook veel succes op de avond zelf. We gaan er een mooi feestje van maken in het nieuwe jaar.