Rondje Brabant

Nog even en dan is het weer zover! Het nieuwe jaar staat voor de deur. Met een nieuw jaar komen ook elk jaar de goede voornemens weer tevoorschijn. Dan is mijn vraag aan jou: hoeveel van die goede voornemens van het afgelopen jaar heb je heel het jaar volgehouden?

Jij weet denk ik net als ik dat dit vaak het grootste probleem is. We willen wel graag iets veranderen, maar oh jee, we willen eigenlijk niets van onze goede leventje daarvoor opgeven. Ik hoor wel eens zeggen dat “veranderen” een van de constante is van het leven. Verandering hoort er dus gewoon bij. Maar hoe ga ik dat nu dit jaar aanpakken?

Het beste is om alles stapje voor stapje te doen en niet ineens een marathon te gaan lopen, terwijl je het einde van je straat nog niet rennend kunt halen. Vandaar dat wij alvast voor jullie een goede start voor het nieuwe jaar hebben bedacht! Dit is ook met heel het gezin uit te voeren, en dat is voorwaarde 2 voor verandering: doe het samen, dan lukt het vaak beter.

Op zaterdag 6 januari kun je op verschillende niveau’s meedoen met het Rondje Brabant (18.00-21.00 uur) en hebben we ook een Glow in the dark disco! Het is zo ontworpen dat eigenlijk bijna alle doelgroepen hieraan mee kunnen doen: de echte zwemmers, de wat mindere zwemmers, degenen die maar 2x per jaar zwemmen, volwassenen en kinderen. Wat is de bedoeling? Je gaat door middel van het zwemmen van banen of het overwinnen van de obstakelbaan (alleen voor kinderen, sorry) steeds van stad naar stad. Bij elke stad krijg je een stempel op je stempelkaart, iets te eten en te drinken en kun je weer verder naar de volgende stad. Ben je al enthousiast en wil je hier meer over weten of je al inschrijven? Klik dan op de volgende link: Rondje Brabant

Wij hebben er enorm veel zin in om dit mooie evenement voor jullie te organiseren. Dus wacht niet te lang en ga snel naar onze website om je in te schrijven. Tot 6 januari allemaal!