Swim run zaterdag 4 mei

Doe mee aan de Swim Run op zaterdag 4 mei vanaf 13.30 uur! 

Een sportieve uitdaging voor zowel jong als oud! Dit unieke evenement combineert zwemmen en hardlopen en biedt de perfecte gelegenheid om jezelf fysiek uit te dagen, nieuwe vrienden te maken en een sportieve dag te beleven.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om met vrienden en familie te delen, de Swim Run bij City Sport Veldhoven heeft voor elk wat wils. Met vier verschillende mogelijkheden om uit te kiezen – zowel voor kinderen als volwassenen – kun je je eigen uitdaging kiezen op basis van je vaardigheden en doelen. Zie hieronder de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Wat deze Swim Run zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het als een estafette te doen. Bundel je krachten met vrienden, collega’s of familieleden en werk samen als een team om de finish te bereiken.

Dus, waar wacht je nog op? Registreer je vandaag nog voor de Swim Run bij City Sport Veldhoven en maak deel uit van een sportieve dag. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 4 mei! Inschrijven kan via de button bovenaan de pagina.

Uiteraard zijn we ook altijd nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen dit evenement tot een succes te brengen. Wil je ons hiermee helpen dan kun je je aanmelden via deze link: aanmelden vrijwilliger
De taken van een vrijwilliger kunnen onder andere zijn: helpen bij de ontvangst van de deelnemers, helpen bij de routing in het zwembad of  bij het hardloop gedeelte, helpen met het tellen van de hardlooprondes, sponzen en/of water aangeven, enz. De taken worden t.z.t. doorgegeven en ingedeeld. Je kunt bij de opmerkingen een voorkeur aangeven, maar het is niet altijd zeker dat dit dan definitief je taak gaat worden.

De mogelijkheden:  

Swim Run op zaterdag 4 mei vanaf 13.30 uur. Bij veel deelnemers zullen we vanaf verschillende tijdstippen gaan starten. Zet bij de aanmelding neer hoe lang je over het zwemmen denkt te doen. Op deze manier kunnen wij indelen op tijd.

Keuze uit:
Kinderen:
– 100 meter zwemmen, 1 kilometer hardlopen (kinderen t/m 10 jaar, wel in bezit van een zwemdiploma!)
– 200 meter zwemmen, 2 kilometer hardlopen (11 t/m 16 jaar)

Volwassenen:
–  500 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen
– 1000 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen
Bij de inschrijving de afstand die je gaat zwemmen aanvinken.

Kosten: € 15,00 p.p. Als je met 2 personen meedoet (teamestafette) betaal je dit bedrag voor 2 personen. Graag bij de aanmelding vermelden dat je in estafette vorm mee gaat doen. Degene die inschrijft is voor ons de contactpersoon. Wij gaan ervanuit dat deze alle communicatie doorspeelt.

Adres: Wal 152, 5501 HP Veldhoven. Zwemmen is in het zwembad, hardlopen om het veld voor het zwembad. Je blijft dus op 1 locatie.

Starttijden:
13.30 uur kinderen t/m 10 jaar.
13.45 uur kinderen 11 t/m 16 jaar.
Het is mogelijk bij weinig aanmeldingen dat deze 2 groepen samengevoegd gaan worden.
14.00 uur volwassenen serie 1
14.30 uur volwassenen serie 2
15.00 uur volwassenen serie 3
De series worden aan de hand van de zwemtijden ingedeeld bij voldoende aanmeldingen. Een week vooraf ontvang je de definitieve tijd waarop je gaat starten.

Let op!

Voorinschrijving online is mogelijk tot vrijdag 3 mei 12.00 uur. Na dit tijdstip kun je niet meer online inschrijven.
Wil je toch op het laatste moment nog meedoen met dit mooie evenement dan kun je nog na inschrijven op zaterdag 4 mei tot 13.30 uur bij de receptie van het zwembad. We bekijken op dat moment in welke serie er nog plaats is. Het kan dus zijn dat je dan nog even moet wachten voordat je gaat starten. Houd hier rekening mee.

Het evenement wordt georganiseerd onder het mom meedoen is belangrijker dan winnen. We zullen dus ook geen winnaars gaan huldigen, maar iedereen krijgt wel nog een leuke attentie mee naar huis nadat je de finishlijn bent gepasseerd. Wij wensen iedereen alvast heel veel succes toe met de voorbereidingen! Als extraatje mogen de kinderen die meedoen aan dit evenement nog heel de middag vrij zwemmen in het multifunctionele bad (geopend tot 17.00 uur).