Zwemmen doe je niet in je eendje

Onder dit motto gaan wij dit jaar wederom mee doen met de Veldhovense carnavalsoptocht op zondag 11 februari. Vorig jaar hebben we hier voor het eerst aan meegedaan en dat was ons prima bevallen. Het leuke is dat je zoveel bekenden langs de kant ziet! Van kinderen van de zwemlessen, baby/peuter/kleuter lessen tot aan de mensen die wekelijks banen komen zwemmen en meedoen aan onze beweeglessen.

Dit is nu precies de reden waarom we voor dit thema hebben gekozen: zwemmen doe je nu eenmaal (meestal) niet in je eentje. Vaak ben je met een hele groep, ga je met je maatje mee banen zwemmen of kom je met het hele gezin recreatief zwemmen. Dit motto staat dus voor iedereen die wel eens de deuren van ons zwembad passeert. En tja, een eend is bij ons sowieso heel geliefd speelgoed.

Aan de andere kant willen wij hiermee ook uitstralen dat wij voor onze klanten klaar staan. Dus ook aan die kant hoef je het niet in je eentje te doen. Wij begeleiden je, we helpen je, we ondersteunen waar nodig, maar bovenal proberen we iedereen te motiveren en stimuleren. Dit doen we door de manier waarop we lesgeven, langs de badrand staan en door de ontwikkeling van de kinderen bij de zwemles nauwlettend in de gaten te houden. Dit doen we ook door regelmatig evenementen te organiseren voor jong en oud.

In de carnavalsweek staan er overigens weer een 2-tal evenementen op de kalender. Op vrijdag 16 februari is er een Drijf-in Disco van 13.00-17.00 uur. Heerlijk even lekker ontspannen op de klanken van de muziek waarbij je je eigen drijf/opblaas materiaal mee mag nemen. Uiteraard zorgen ook wij voor wat drijfmateriaal.
Op zondag 18 februari houden we voor de allerkleinsten een baby/peuter disco van 10.00-12.00 uur. Na het succes van de disco in de kerstvakantie willen we dit graag herhalen. Het is vooral fijn dat je dan met alleen deze doelgroep in het water ligt. Ook zorgen we op deze ochtend voor veel spelmateriaal met uiteraard ook heel veel eendjes!

Klik voor de openingstijden in de carnavalsweek op deze link: openingstijden carnaval  Helaas zijn we op zondag 11 februari gesloten omdat we dan dus meelopen met de optocht. Kijken of jullie ons ook dit jaar weer kunnen spotten … Als je goed kijkt zie je ons al van heel ver aan komen waggelen … 😉 Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval toe en ook carnaval vieren doe je niet in je eendje … 😀