Hoe mooi zou het zijn als u alleen met vrouwen kunt komen zwemmen?

Wilt u graag zwemmen zonder dat er mannen bij zijn? Lekker rustig op je gemak banen zwemmen, of lekker ontspannen in het therapie bad? Dat kan 1x per maand op zondagavond van 17.00-19.00 uur. (kijk hier voor de datum van de volgende keer: afwijkende openingstijden)

Op deze avond is zowel het multifunctionele als therapie bad geheel vrij van mannen. De gordijnen zijn gesloten, zodat ook van buitenaf niemand het zwembad in kan kijken. In het multifunctionele bad (20×10 meter) kunt u ook banen zwemmen. We bekijken per week of er veel animo is voor het banen zwemmen of dat we juist extra speelelementen in het water leggen om de kinderen lekker te laten spelen.

Uiteraard mag je ook je kinderen meenemen op deze dag. Tot en met 7 jaar mogen dit ook jongens zijn. Na deze leeftijd mag je alleen dochters (nichtjes, vriendinnetjes, kleindochters, enz.) meenemen. Let wel even op: de receptie is open van 17.00-17.30 uur. Na deze tijd kunt u niet meer naar binnen. Zorg dus dat je voor 17.30 uur de receptie gepasseerd bent!

Aqua yoga