Trainingen EK Waterpolo vrouwen in City Sport Veldhoven

Zeer vereerd en met trots kondigen wij aan dat we de dames waterpoloploegen van verschillende Europese landen in City Sport Veldhoven mogen ontvangen. Onder hen uiteraard ook Nederland, de wereldkampioen van dit moment!

In januari 2024 zou het EK waterpolo oorspronkelijk worden gehouden in Israël. Vanwege de oorlog daar is de situatie dusdanig gevaarlijk dat besloten is om het toernooi daar niet door te laten gaan. Nederland heeft op dat moment snel geschakeld waardoor het toernooi naar Eindhoven (Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep) is verplaatst. Voor de trainingen moest een partner gevonden worden om de landenteams genoeg badwater te bieden. City Sport Veldhoven heeft dit voor een groot gedeelte op zich genomen.

Uiteraard heeft dit wel een grote impact op de reguliere openingstijden en de planning van de beweeglessen. De trainingen zullen plaatsvinden van dinsdag 2 t/m donderdag 11 januari. Tijdens deze 10 dagen hebben we een aangepast openingsrooster. Wel zijn we in de kerstvakantie in de middagen geopend voor het recreatief zwemmen! De wipe out onderdelen zullen gewoon in het water liggen. Ook het Rondje Brabant en de Glow in the Dark disco op zaterdag 6 januari gaan gewoon door! Inschrijven voor dit evenement kan nog steeds via deze link: Glow in the Dark, Rondje Brabant 6 januari U kunt dus nog steeds het nieuwe jaar beginnen met uw goede voornemens.

Op onze site vindt u ook de aangepaste openingstijden, wij verzoeken u deze goed in de gaten te houden om teleurstelling bij de receptie te voorkomen. Op een aantal momenten kan er namelijk wel gewoon banen gezwommen worden, maar het is wat beperkt tijdens deze dagen. Het multifunctionele bad zal iets vaker geopend zijn voor het banen zwemmen. De planning van de beweeglessen kunt u ook vinden op onze website. Kijk bij de afwijkende openingstijden voor alle schema’s: Afwijkende openingstijden

Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Wellicht wilt u een keertje komen kijken naar een training, dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunt u vanuit onze horeca alles volgen. Wilt u naar een wedstrijd, dan kunt u kaartjes bestellen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.