Ga jij die uitdaging aan?

Op zaterdag 4 mei houden wij de Swim Run! Vanaf 13.30 uur wordt er in verschillende series gestart. Denk je nu “dat is niets voor mij” lees dan toch even verder …

De Swim Run is een sportieve uitdaging voor zowel jong als oud! Het combineert zwemmen en hardlopen en biedt de perfecte gelegenheid om jezelf fysiek uit te dagen.
Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om met vrienden en familie te delen, de Swim Run bij City Sport Veldhoven heeft voor elk wat wils. Met vier verschillende mogelijkheden om uit te kiezen – zowel voor kinderen als volwassenen – kun je je eigen uitdaging kiezen op basis van je vaardigheden en doelen.

Wat deze Swim Run zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het als een estafette te doen. Bundel je krachten met vrienden, collega’s of familieleden en werk samen als een team om de finish te bereiken.
We hebben er bewust voor gekozen om een sportief evenement te organiseren zonder dat er gestreden wordt voor de eerste prijs. Laagdrempelig dus, maar voor degenen die willen biedt het ook genoeg uitdaging om zichzelf te overtreffen en een eigen record neer te zetten.

Je kunt kiezen uit de volgende afstanden:
Kinderen:
– 100 meter zwemmen, 1 kilometer hardlopen (kinderen t/m 10 jaar, wel in bezit van een zwemdiploma!)
– 200 meter zwemmen, 2 kilometer hardlopen (11 t/m 16 jaar)
Volwassenen:
– 500 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen
– 1000 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen

Klik op deze link voor meer informatie en om je in te schrijven: Swim Run. Hopelijk kunnen we velen van jullie ontmoeten op deze dag. Mocht je niet sportief zijn, maar wel een handje willen helpen, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger via de website. Hoe meer handjes hoe beter wij het evenement kunnen organiseren. Uiteraard zijn toeschouwers op deze dag ook zeer welkom om iedereen aan te moedigen.