Hoe mooi zou het zijn als uw kind in de vakantie met (zwem)sprongen vooruit gaat?

Bij voldoende belangstelling organiseren we tijdens de vakantieperiodes zwemcursussen. Met een korte, maar intensieve begeleiding zorgen we ervoor dat uw kind snel watervrij wordt en de eerste basistechnieken van het zwemmen aanleert.

Tijdens de vakantieperiode zwemt u een week lang 2,5 uur per dag, onderbroken door een korte pauze. Na de vakantieperiode kan uw kind dan doorstromen naar de reguliere zwemlessen en direct naar het niveau dat het behaald heeft.

Het deelnemen aan de vakantiecursus vergt de nodige discipline van uw kind. Het kind moet sowieso voldoende watervrij zijn, en moet het vol kunnen houden om elke dag 2,5 uur achter elkaar zwemles te volgen, zodat we in die week ook echt de belangrijkste zwemtechnieken aan kunnen leren. De minimale leeftijd om aan deze cursus mee te kunnen doen is dan ook vijf jaar.

Mocht u interesse hebben in deze vakantie cursus, dan kunt u zich inschrijven via de button op deze pagina. Zet bij “opmerkingen” dat u deel wilt nemen aan de snelzwemcursus.

Ook bij deze lessen maken wij gebruik van de Easy Swim zwemvesten. Deze worden tijdens de les beschikbaar gesteld.

Tarieven:
De prijs van de vakantiecursus wordt berekend aan de hand van de uren dat uw kind zwemles krijgt. In de vakantieperiode is dit per dag 3 lessen van 45 minuten. De prijs van een les vindt u bij de button “tarieven”.