January Vibes

De maand januari staat in het teken van “January Vibes”. Hier kun je je natuurlijk van alles bij voorstellen! Bij ons zorgt het vooral weer voor veel creativiteit met zeer uiteenlopende activiteiten.

Gezondheid.
Uiteraard gaan we ook in het nieuwe jaar weer beter op onze gezondheid letten. Wij willen hier in de maand januari voor een ieder wat extra motivatie erin gooien. Hiervoor hebben we een klein boekwerkje ontwikkeld die we heel de maand januari uit gaan delen bij de receptie. Als je een keertje komt zwemmen, krijg je dus automatisch dit boekje mee.
In het boekje vind je veel tips om op een verantwoorde manier te bewegen (en zwemmen) en je krijgt voedingstips. Waar moet je op letten met je eten en waarom. Wij zouden zeggen: kom langs en neem het boekje mee! Altijd handig om wat tips te krijgen.
Verder zullen we ook minimaal 1x per week op social media iets delen wat je gezondheid bevordert. Houd ons dus op social media ook goed in de gaten. Hoe meer informatie je hierover krijgt, hoe meer gemotiveerd je raakt om het ook waar te gaan maken dit jaar.

Ontspannen. 
Wist u dat wij op dinsdagavond AquaYoga geven van 21.00-21.30 uur? Onder de bezielende leiding van onze instructeur Elly Beljon, komt u in deze les weer helemaal tot rust. Los van de stress van alledag, maar juist heerlijk ontspannen en relaxen. In de maand december zal ze zelfs ook nog klankschaal sessies houden (indien de drukte in het bad dit toelaat). Reden genoeg om eens een keertje mee te komen doen!
We hebben nog meer ontspannen nieuws voor u, want heel de maand december zal op dinsdagavond de sauna GRATIS zijn. Mooier kunnen we het jaar niet beginnen. Wij zouden zeggen: tot ziens in januari en op dinsdagavond.