Hoe mooi zou het zijn om je eigen (kinder)feestje te vieren in een zwembad?!

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen!

City Sport Veldhoven staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht u bijvoorbeeld van een feestje tijdens onze disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzondere avond vol actie en fun.
Binnen openingstijden kun je de gehele middag/avond lekker zwemmen en spelen met je vrienden. Krijg je tijdens het zwemmen dorst dan staat er altijd ranja en een snoepje voor je klaar aan de badrand. Als het zwemmen is afgelopen krijgen jullie allemaal nog een ijsje.

Buiten de openingstijden om is er de mogelijkheid om heel het multifunctionele bad voor uw eigen feestje af te huren! Dus ook ideaal voor een klassenfuif, buurtfeest of speciale gelegenheid bij de vereniging. U vraagt en wij verzorgen uw feestje.

U kunt deze feesten reserveren op de volgende dagen en tijden (exclusief 15 minuten voor het zwemmen binnenlopen en cadeautjes uitpakken in onze ontvangsthal):

Vrijdagavond: 18.30-20.30 uur.
Vrijdagavond: 20.45-22.45 uur.
Zaterdagavond: 17.30-19.30 uur.
Zaterdagavond: 20.00-22.00 uur.
Zondagavond: 19.00-21.00 uur.

Wilt u een kinderfeestje of een ander feestje vieren bij City Sport Veldhoven? Neem dan contact op met onze receptioniste (040-2535250) en reserveer een datum. De zaterdagavonden zitten over het algemeen snel vol.

En wat dacht je van een echt Zeemeerminnen/mannen feestje!
Ook dit is mogelijk bij City Sport Veldhoven

  • Vrijdagavond 18.30-20.30 uur en 20.30-22.30 uur. Dit gaat altijd in overleg.
  • Bij de prijs inbegrepen is onbeperkt ranja, snoep, 45 minuten les , en de rest van de tijd vrij zwemmen, huur staarten en vinnen.
  • Maximaal 12 personen.

U kunt er ook voor kiezen om een workshop te volgen met uw kinderfeestje. Hiervoor geldt het volgende (let op, dit is alleen de workshop, u kunt dus niet meer vrij zwemmen ervoor of erna):

  • Dag en tijdstip te bepalen in overleg.
  • 1 uur les inclusief staarten en vinnen.
  • Minimaal 8 en maximaal 12 kinderen per uur.

(Kinder)feesten tijdens openingstijden.

Hiervoor wordt het volgende geregeld:

Entree, cadeautje voor de jarige, ranja en snoep. 15 minuten voor aanvang van het zwemfeest wordt u opgevangen bij ons in de ontvangsthal waar de jarige de cadeautjes kan uitpakken.
U kunt bij de reservering vragen naar de mogelijkheden om friet/snack/snoep/drank/ijs extra bij te bestellen zo krijg je een feestje precies op maat voor jullie gereserveerd.

(Kinder) feesten buiten reguliere openingstijden:

U betaalt 2 uur huur voor het zwembad en instructeur. 15 minuten voor aanvang van het zwemfeest wordt u opgevangen bij ons in de ontvangsthal waar de jarige de cadeautjes uit kan pakken. Vervolgens kunnen jullie dan heerlijk 2 uur spelen in het water (indien gewenst kan de instructeur nog spelletjes verzorgen ). Maximaal 50 personen. Bij meer dan 50 personen komen er kosten bij. Neem contact op met de receptie voor meer informatie over feestjes met grote groepen.
Het is niet toegestaan om zelf eten/drinken mee te nemen. U kunt bij de reservering vragen naar de mogelijkheden om friet/snack/snoep/drank/ijs extra bij te bestellen. Tevens kunnen we ook nog voor extra spelmateriaal in het water zorgen, dit is wel tegen een klein huurbedrag. Wat dacht u van een lange loopmat, een opblaasbare glijbaan of nog een ander onderdeel van onze grote wipeout? Ook dit kunt u bij de reservering bespreken.

Indien u speciale wensen heeft voor een kinderfeestje kunt u altijd met ons contact opnemen.