Triathlon Veldhoven Beweegt

9 mei 2020: 1/8 triathlon! 

Op zaterdag 9 mei is het weer zover. We organiseren dan voor de 4e keer de Triathlon Veldhoven Beweegt! Net zoals andere jaren is ons motto nog steeds: meedoen is belangrijker dan winnen. Dat is ook de reden waarom het niet geheel professioneel op is gezet met allerlei tijdwaarnemingen, enz. We doen uiteraard wel ons uiterste best om hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen! Sporten en bewegen op een leuke, plezierige en uitdagende manier is ons doel. Er hoeven geen wereld records verbroken te worden. Zorg maar gewoon dat je er bent en mee doet. Het is al een hele prestatie op zich om 1/8 triathlon vol te houden namelijk.

Organisatie.

De organisatie zal dit jaar volledig in handen liggen van zwembad Den Ekkerman. Net als andere jaren wordt er eerst gezwommen in het sportbad. Vervolgens gaan we fietsen op spinningbikes. We kiezen hier al jaren voor, omdat het hele evenement dan lekker compact bij elkaar is en er ook veel minder vrijwilligers nodig zijn om alles rond te krijgen. Na het spinnen wordt er vervolgens hard gelopen rond het Burgemeester van Elzen park (het park achter het zwembad).
In het Burgemeester van Elzenpark zorgen wij weer voor een prima sfeertje met een DJ en wat springkussens voor de kinderen. Tevens kan er daar ook een drankje worden gedronken en voor de deelnemers hebben we nog wat fruit na afloop.

Afstanden.

De afstanden die deze dag afgelegd dienen te worden.
Mini-triahtlon:
– 250 meter zwemmen.
– 10 kilometer fietsen op een spinbike.
– 2,5 kilometer hardlopen.
1/8ste triathlon:
– 500 meter zwemmen.
– 20 kilometer fietsen op een spinbike.
– 5 kilometer hardlopen.

Inschrijven. 

Inschrijven voor dit mooie evenement is mogelijk door te klikken op onderstaande links. De deelnemers van vorig jaar krijgen van ons automatisch een mail met de inschrijf-link erbij. Volg ook onze facebookpagina “Veldhoven beweegt”. Hier zal in de aanloop naar de triathlon veel informatie en promotie verschijnen.
Noteer alvast de datum in je agenda en ga alvast in training! Zonder training wordt het een heel zwaar evenement. We wensen iedereen alvast succes met de voorbereidingen en hopen je terug te zien op zaterdag 9 mei!
Klik op de link voor inschrijving:
Inschrijving mini triathlon 13.00 uur (vermeld “team” bij de opmerkingen indien je met een team mee doet!)
Inschrijving 1/8 triathlon team 14.00 uur  (volwassenen, 1 inschrijving per team)
Inschrijving 1/8 triathlon individueel 14.00 uur  (eindtijd minder dan 1 uur 15)
Inschrijving 1/8 triathlon individueel 15.00 uur