Paaldans-, boks en zumba clinic!

Wat doet u op zaterdag 29 februari? Deze dag is een cadeautje dit jaar, een extra dag om iets bijzonders te gaan doen, vind u ook niet? Wij hebben daarom speciaal op deze dag een totale work-out op het programma staan van 1,5 uur!
Op zaterdag 29 februari organiseert zwembad Den Ekkerman namelijk een paaldans-, boks- en zumba clinic! Een mooie mogelijkheid dus om de extra dag in het jaar op een wel zeer bijzondere en sportieve manier door te brengen.

Wat is de bedoeling?
We starten met de clinic om 15.00 uur in het sportbad. In dat bad zullen 10 palen staan, waarmee we kunnen paaldansen. We hebben hier speciaal een zeer enthousiaste en deskundige prof voor kunnen strikken: Kim. Kim zal het gedeelte van het paaldansen op zich nemen. Tegelijkertijd zal er in een ander gedeelte van het bad een zumba les gegeven worden door een enthousiaste en swingende instructeur van ons eigen zwembad. Op deze manier hebben we dus 20 mensen heerlijk aan het werk.
Na een half uur les gaan de twee groepen wisselen. Het laatste half uurtje gaan we met z’n allen tegelijk nog een half uur boksen op de palen onder begeleiding van Kim. Hiervoor komt een speciaal kussen over de paal, zodat u zich uiteraard niet kunt bezeren. Het boksen gebeurt gewoon met de blote vuisten (en benen/voeten).
In het kort:
15.00-15.30 uur: 1 groep paaldansen, 1 groep zumba.
15.35-16.05 uur: 1 groep zumba, 1 groep paaldansen.
16.15-16.45 uur: beide groepen boksen.
16.45-17.00 uur: leuke afsluiting van een sportieve middag.

Inschrijven.
Indien u met deze wel zeer bijzondere clinic mee wilt doen, dient u zich vooraf  in te schrijven. De kosten voor deze middag bedragen €15,00. Deze dient u gelijk bij de inschrijving te betalen. En let op: we hebben maar 20 plaatsen beschikbaar! Vol = dus echt vol. Wees er snel bij, wacht niet langer en ga nu gelijk op onderstaande link klikken:
Inschrijving paaldans, boks en zumba clinic

Organisatie.
Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze activiteit krijgt u uiteraard een bevestiging. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is:

  • goede zin mee brengen.
  • badpak/bikini/zwembroek meebrengen (wij hopen ook op mannelijke deelnemers!).
  • handdoek en eventueel badslippers meebrengen.
  • melden tussen 14.30-14.45 uur bij de receptie van het zwembad.
  • je daarna omkleden en je melden bij het sportbad bij de zweminstructeur.
  • goed luisteren en dan zeer sportief en hard aan de gang!