Maart hindernissen

Zwemmen met hindernissen.

Wat moeten we hier nu van denken? Bij elk baantje ligt een hindernis in het water waar we overheen of onderdoor moeten? Organiseren ze bij het zwembad weer een activiteit? In die trant kun je inderdaad wel gaan denken. Wij leggen het even uit.
Maart is de maand van de hindernissen. In deze maand gaan we dus obstakels in het water leggen en wordt er bij de beweeglessen ook een speciale “hindernis”-les gehouden. U hoeft niet bang te zijn dat u hier verplicht aan mee moet doen als u gezellig komt zwemmen, maar het kan en mag dus wel.

Zondag zwemdag.

Elke zondag organiseren we een activiteit in het zwembad. Dit kan variëren van mattenloop, onderwater wereld, relax and chill, blij dat ik glij tot aan waterspelen. In maart zullen alle zondagen in het teken staan van de hindernissen. Dit houdt in dat in het sportbad bijvoorbeeld een hindernisbaan in het water ligt met allerlei obstakels zoals bijvoorbeeld een wak, loopmat of een dikke mat. Met de zwem4daagse ligt deze er ook jaarlijks in en daar maken de kinderen met veel plezier gebruik van. Ook zullen we onder water gaan zwemmen met hindernissen en zal er een gedeelte van onze wipe out in het water liggen. Uiteraard wordt er ook aan de wat jongere kinderen gedacht. We leggen in het recreatiebad op de zondagen wat extra obstakels in het water, zoals speelmatten en (gedeeltes) van de kleine wandelaar (stormbaan).

Beweegles.

De beweeglessen zullen ook in het teken staan van de hindernissen. Het is aan de creativiteit van de instructeur wat hij of zij hiermee gaat doen. Sommigen gaan een soort bootcamp parcours maken vol met hindernissen zoals bijvoorbeeld autobanden, touwen of zeilen. Anderen zien de hindernissen juist als een actief rustmoment tussen de intensieve oefeningen door. Word u hier ook al enthousiast van? Kom dan eens een keertje vrijblijvend een les mee doen!
Al met al weer een super actieve en creatieve maand. Wij hopen u in deze maand ook te mogen begroeten om eens op een andere manier gebruik te maken van ons zwembad.