Zwem4daagse 2020: 17 t/m 21 augustus

Wij zijn superblij om te kunnen vermelden dat we ook dit jaar weer de zwem4daagse gaan organiseren! Van 17 t/m 21 augustus in het zover! Op deze pagina vertellen we meer over deze bijzondere editie. Het thema van dit jaar is “Disney”. Wij zorgen voor de sfeer rondom het bad, hopelijk mogen wij velen van jullie weer ontmoeten voor de sfeer in het water! Wij hebben er weer superveel zin in!

Hoe gaat alles in zijn werk? 

Als eerste dient u zich in te schrijven voor de zwem4daagse. Zonder inschrijving kan er helaas niet mee worden gedaan, omdat we verplicht zijn vanuit het RIVM om iedere bezoeker te laten reserveren. Op het moment dat u zich in heeft geschreven en betaald, krijgt u van ons een inlogcode voor uw persoonlijke pagina (check ook even de spam!). Via deze pagina kunt van te voren reserveren op welke dagen en tijdstippen u de banen komt zwemmen! Wilt u ook nog vrij zwemmen in het recreatiebad? Ook dat is op mogelijk. Via uw persoonlijke pagina kunt u ook hiervoor uw plaatsje reserveren. Helaas geldt voor alles, vol = vol.
Dagen en tijdstippen.
Van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus kunt u elke dag komen om uw banen te zwemmen. Via de persoonlijke pagina kunt u precies zien op welke tijdstippen dat mogelijk is. U kunt ervoor kiezen om in de ochtend heel vroeg te komen (vanaf 07.00 uur) of in de middag van 12.00-20.00 uur. Volop mogelijkheden dus in deze week. We werken tijdens deze week steeds met tijdsblokken van 30 minuten om de banen te zwemmen. Dit moet gemakkelijk haalbaar zijn.

  • Kinderen t/m 10 jaar dienen 250 meter te zwemmen (=10 banen).
  • Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen dienen 500 meter te zwemmen (=20 banen)

Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan de zwem4daagse. Indien uw kind bij ons op de zwemles zit, betekent dit dat hij/zij in het bezit moet zijn van een zilver bandje. Het recreatief zwemmen wordt aangeboden in tijdsblokken van 2,5 uur van 12.00-19.30 uur. De dagen en tijden zijn allemaal te zien op het moment dat u gaat reserveren. Dit is voor de deelnemers aan de zwem4daagse gratis (4x).
Vanaf de eerste dag van de zwem4daagse ligt er bij de receptie een deelnemerskaart klaar. U meldt zich bij de receptie door uw naam te melden, zij bevestigen uw deelname (dit dient u elke dag dat u komt te doen). U krijgt uw deelnemerskaart die u zelf in dient te vullen.
Bij het sportbad legt u de deelnemerskaart op de kraam voordat u uw banen gaat zwemmen. Het personeel zorgt ervoor dat uw deelnemerskaart afgetekend wordt. Aan het einde van de zwem4daagse (wanneer uw kaart vol is), kunt u bij de receptie uw zwem4daagse medaille ophalen!

Inschrijving.

Inschrijven kunt u doen via de button op deze pagina. Deelname aan de zwem4daagse kost €14,00.
Wat we ook dit jaar weer hebben is de obstakelbaan voor kinderen! Na het succes van vorig jaar, kunnen we niet anders. Met veel enthousiasme werden vorig jaar de banen gezwommen. In al die jaren waren de kinderen nog nooit zo fanatiek geweest. De meeste zwommen daarom ook meer dan de noodzakelijke 10 banen. Dus vrees niet, ook dit jaar zal baan 1 bestaan uit leuke, verrassende obstakels.
Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd bellen met de receptie van het zwembad: 040-2535250 of mail naar: [email protected]