Vacature allround zwemonderwijzer

Zwembad Den Ekkerman zoekt een ervaren allround zwemonderwijzer! Vanwege het vertrek van één van onze personeelsleden zijn wij op zoek naar een ervaren kracht die ons team kan komen versterken. Het gaat om een functie van minimaal 20 uur, in overleg kunnen dit meer uren worden.

Kwaliteiten.

Graag willen wij vertellen wat wij onze nieuwe medewerker te bieden hebben.
We zijn een gezellige, zeer klantvriendelijke en flexibele organisatie. Dit houdt niet in dat er niet hard gewerkt wordt, maar we proberen dit zoveel mogelijk op een plezierige manier te doen. Je mag  bij ons meedenken, sterker nog, dat stimuleren we zelfs. Er wordt naar je geluisterd en we proberen je, zover dit in onze mogelijkheden ligt te ondersteunen op verschillende vlakken. Er is ruimte voor opleidingen (ook online) om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen als instructeur, maar ook als persoon (persoonlijk leiderschap). We gaan er wel vanuit dat je hier zelf ook initiatief in neemt.
We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we eind volgend jaar over gaan naar een nieuw zwembad met dezelfde organisatie. Daar willen we nog meer professionaliteit uit gaan stralen en daar mag jij dan een onderdeel van zijn. We hebben (gelukkig) weinig verloop in het personeel, dat betekent dat iedereen het prima naar zijn/haar zin heeft. Uiteraard is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar met een open houding komen we er altijd onderling uit.
Aangezien we niet een hele grote organisatie zijn en we in het mooie Veldhoven liggen, heerst hier nog een sfeer van ons kent ons. Wij kennen de meeste klanten en zij kennen ons! We organiseren veel voor onze vaste klanten, maar ook voor mensen die af en toe bij ons komen zwemmen. Onze leuze is niet voor niets “Altijd Actief en in Beweging”. Op deze manier proberen we iedereen zoveel mogelijk te stimuleren om op een leuke manier en met veel plezier te komen zwemmen, bewegen en recreëren.

Kom in Actie! 

Als je het bovenstaande leest en je wordt hier enthousiast van, stuur dan een mailtje naar [email protected] dan maken wij snel een afspraak om kennis te maken. De uren die beschikbaar zijn worden dan in onderling overleg bekeken. Uiteraard dien je wel in het bezit te zijn van de vereiste diploma’s voor een allround zwemonderwijzer. Op onze website kun je zien welke (beweeg)lessen wij allemaal geven. Je mag ons ook bellen: 040-2535250 (vraag naar Minette).
Wij komen graag in contact met je, dus wacht niet langer, open je computer, pak je telefoon en laat iets van je horen!