Nationale Sportweek

Volgende week dan is het zover, dan is het de Nationale Sportweek!
Uiteraard doen wij hier ook aan mee. We willen namelijk graag dat iedereen gezond en fit blijft. Zeker in deze tijd blijkt het belang van een gezond lichaam. Je kunt er dus eigenlijk niet meer omheen om eens goed naar je eigen leefpatroon te kijken. Hoeveel beweeg jij op een dag? Of in een week? Sinds dat de Corona wereldwijd een hoop ellende veroorzaakt, blijkt ook dat een groot aantal procent mensen MINDER beweeegt op een dag! Tijd voor actie dus.

Gratis les.

Van 21 t/m 25 september is het mogelijk om bij ons GRATIS te komen bewegen. Kom dus volgende week gezellig langs bij één van onze beweeglessen. Deze worden elke dag gegeven in de ochtend, soms in de middag en ook in de avond. Het smoesje van “dan kan ik niet” gaat hier dus niet op.
Normaal gesproken zou je van te voren moeten reserveren voor deze lessen vanwege de registratie. Voor deze week maken we een uitzondering. Van te voren reserveren is niet nodig, wel zullen wij bij de receptie om uw gegevens vragen (naam en telefoonnummer), omdat we verplicht zijn om alle klanten te registreren.
Dit willen we nog kwijt: stroop je mouwen op, doe je zwembroek/badpak aan, neem goede zin mee en kom gezellig een beweegles volgen die gegeven wordt door onze altijd enthousiaste instructeurs! We zien u graag volgende week verschijnen.
Klik voor ons lesschema op de volgende link: Lesrooster beweeglessen