Glow in the dark, Rondje Brabant

Jawel, op zaterdag 2 januari hebben we weer een leuke activiteit bedacht voor jong en oud (of het hele gezin). Op deze pagina leest u hier meer over en kunt u zich tevens aanmelden voor de activiteit.

Zaterdag 2 januari vanaf 18.00 uur. 

Dan gaat het allemaal beginnen! Om het jaar goed van start te gaan hebben we een combinatie bedacht van ontspanning en inspanning. Het worden dus inderdaad 2 activiteiten in 2 uur tijd. Krijg je al een beetje de kriebels? Wij wel, wij hebben er super veel zin in namelijk.

Wat gaat er gebeuren? 

Je reserveert voor 2 uur zwemmen. Je gaat een uur Glow in the Dark disco zwemmen in het recreatiebad en een uur de 5-steden zwemtocht zwemmen in het sportbad (Rondje Brabant). Aangezien we maar 30 personen per bad mogen toelaten, zullen we halverwege dus wisselen van bad op een veilige manier. Het kan dus zijn dat je eerst gaat disco zwemmen en daarna de zwemtocht gaat doen, of andersom. Dit gaan we op de dag zelf nog indelen, waarbij we uiteraard rekening houden met vriendjes en vriendinnetje en familieleden.

Glow in the dark.

Het recreatiebad wordt ondergedompeld in Glow in the Dark. Iedereen krijgt bij binnenkomst glow in the dark stick die je om je pols of enkel kunt doen. Uiteraard mag je ook zelf nog sticks meenemen. Hoe meer je om hebt hoe leuker dat het wordt uiteraard. Wij zorgen voor een gezellige nieuwjaarssfeer met leuke muziek en uiteraard staan de disco lampen ook aan. Ook de glijbaan mag gebruikt worden!

Rondje Brabant. 

Tijdens deze 5 stedentocht in het sportbad zal ook daar de sfeerverlichting aan zijn en zijn de glow in the dark sticks dus goed zichtbaar. Het is de bedoeling dat je steeds een aantal banen zwemt en je kaart af stempelt bij een stempelpost. Uiteraard doen we dit geheel aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. We gaan de volgende steden van Brabant aan doen:
Eindhoven – Den Bosch – Breda – Tilburg – Veldhoven. Aangezien niet elke plaats even ver van elkaar ligt, zul je naar sommige plaatsen iets verder moeten zwemmen. Hoe dit allemaal gaat leggen we uiteraard op de dag zelf super goed uit. En ben maar niet bang dat je alleen maar moet zwemmen, want bij elke stempelpost hebben we ook nog een lekkernij uit die plaats voor iedereen! De afstand is ook voor kinderen gemakkelijk binnen het uur te halen.

Aanmelden.

Klink dit allemaal als muziek in je oren? Heb je zin in een stukje ontspanning en inspanning op de tweede dag van het jaar met vriendjes/vriendinnetjes of het hele gezin? Meld je dan snel aan op onderstaande button!
De kosten zijn €7,50 per persoon inclusief glow in the dark bandje, iets te eten tussendoor en nog een verrassing bij het weggaan. Let wel even op: je moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma om mee te kunnen doen, of een niveau geel zwembandje hebben als je bij ons bij de zwemles zit (alleen onder begeleiding van een volwassene).
Niet twijfelen! Snel op onderstaande knop drukken en je plaatsje reserveren. Vol = vol. Indien de tijd van 18.00 uur vol zit en we krijgen veel aanmeldingen gaan we nog een groep opstarten van 20.00-22.00 uur.